Як приготувати бекон

Бекон вже давно не є тільки складовою традиційного англійського сніданку – яєчні. Ці чудові скибочки засоленого свинячого м’яса тепер використовуються всюди – від других страв до десертів. Світ став буквально одержимий беконом! Ви знали, що він буває не тільки зі свинини, а й з індички? У будь-якому випадку, його потрібно вміти правильно готувати, і «З Смаком» розповість все про Приготування бекону.

Як смажити бекон

Кількість страв з використання бекону прямує до нескінченності, тому вас можуть зупинити тільки межі фантазії. Особливу популярність отримали рулети з беконом, але смажений смужками бекон і раніше залишається самим затребуваним!

Рецепт смачного бекону починається навіть не з його покупки, а з вибору підходящої посуду. Важливо враховувати, що Бекон на сковороді вийде вдало тільки в тому випадку, якщо вона чавунна. Сковорідки, які швидко нагріваються і остигають, для бекону не підходять, так як вони швидше спалять його дотла, ніж приготують.

Коли у вас є бекон і відповідна сковорода, вам потрібен всього один інгредієнт, без якого нічого не вийде, – вода. Саме від неї залежить, чи вийде у вас Смажений бекон чи ні.

· Поставте сковороду на великий вогонь і покладіть в неї смужки бекону. Залийте водою, щоб вона покривала їх. Це вбереже ваш бекон від спалення і додасть йому чудовий смак. Завдяки воді бекон ні в якому разі не залишиться сирим.

· Коли вода почне закипати, зменшіть вогонь до середнього. Надлишок води підтримує необхідну температуру кипіння, завдяки якій прошарку жирних речовин не розплавляться повністю.

· Після того, як вода повністю піде, зменшіть вогонь і продовжуйте смажити бекон до хрусткої скоринки. Решта на смужках надлишки жиру промокніть паперовими серветками. Ваш бекон готовий!

Всього лише звичайна вода допоможе вам стати гуру в приготуванні класичного бекону, який згодиться і на закуску, і як інгредієнт інших страв. Приправляти його радимо на стадії обсмаження.

Існує також варіант приготування, коли бекон тримають під холодною водою, а потім смажать з метою зменшення його стиснення під час готування. На жаль, видимого ефекту це не приносить, тому рекомендуємо вам наш Рецепт бекону. Збережіть, щоб не забути!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.