Як нарізати кавун

Кавун, арбузик, арбузіще! Яскрава, корисна ягода, до того ж страшно смачна. При одному погляді на соковиту м’якоть хочеться відразу вгризтися в неї зубами і, прицмокуючи, тільки встигати випльовувати насіння в чашку… Звичайно, поодинці не забороняється, а ось для свята потрібно придумати більш цікаві методи поїдання цієї смакоти.

Редакція «З Смаком» знайшла кілька оригінальних Способів подачі кавуна до столу. Час дивувати гостей!

Способи подачі кавуна

· Кошик з кавуна у вигляді забавної жаби. Крім, власне, кавунової м’якоті для наповнення відмінно підійдуть будь-які кисло-солодкі сезонні фрукти.

· Фруктові шашлички на дерев’яних шпажках. Можна подати на звичайній тарілці, але на «мангалі» з кавунової шкірки цікавіше ж!

· Нарізану великими скибочками і підморожене кавун – відмінне освіжаюче ласощі. З таким фруктовим льодом прохолодні напої будуть ще й корисними.

· Ще одна цікава ідея: Фруктовий салат в кавуні-чайнику. Носик і ручка прикріплені за допомогою зубочисток.

· Кавунова акула особливо сподобається дітям!

· А ось як швидко напоїти велику компанію кавуновим фрешем. Просвердливши отвір в шкірці, спритний чоловік надів на дриль насадку, схожу на віночок, і збив всю м’якоть. Залишилося приєднати воронку з пластикового стаканчика – можна насолоджуватися напоєм.

· А складність цього трюку лише в тому, що потрібно знайти миску відповідного розміру. Але в цілому такий спосіб подачі вельми зручний: наколюють виделкою та їж, а весь сік залишається в посуді.

· Самий освіжаючий і соковитий торт…

· Залийте в порожнистий кавун желе на основі кавунового ж соку і залиште на кілька годин в холодильнику. Гості відзначать вашу винахідливість!

· Для вечірки на відкритому повітрі краще не придумаєш! Необмежений доступ до напою.

· Кавун, смажений на грилі. Не поспішайте повернути носом, це не кулінарне збочення, а дуже навіть смачно! Не забудьте скропити оливковою олією і присипати меленим чорним перцем. Готуйте по 10 секунд з кожної сторони.

Як би ви не вирішили подати цю суперягоду, пам’ятайте, що кавун кавуну ворожнечу. Не завжди можна відрізати скибочку і спробувати м’якоть на смак. Принюхайтеся: якщо відчує фруктово-медові нотки, сміливо купуйте кавун. А ось кислуватий душок говорить про те, що продукт почав всередині підгнивати.

Фантазуйте, пробуйте, експериментуйте – у вас обов’язково вийде. Якщо стаття вам сподобалася, поділіться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.