Як краще варити яйця

Як ви зазвичай варите яйця? Потрібно просто залити яйця водою, поставити сотейник на вогонь, почекати ще кілька хвилин після того, як вода закипить – і все! Але от невдача: якщо яйця переварені, навколо жовтка з’являється не надто апетитна зелена лінія.

Якщо вони недоваріть, жовток розтікається по всій тарілці. А це подобається далеко не всім. Редакція «З Смаком» знає секрет добре приготованих яєць. І ми готові поділитися ним з вами. Давайте трохи змінимо традиційний спосіб варіння.

Як зварити ідеальні яйця

· Наберіть воду в сотейник і поставте на вогонь. Зачекайте, поки вода закипить. Поставте друшляк на сотейник, а в друшляк – яйця кімнатної температури.

· Накрийте друшляк кришкою і почекайте 9 хвилин.

· Поки яйця готуються, приготуйте миску з крижаною водою. Через 9 хвилин перенесіть всі яйця з друшляка в миску з крижаною водою. Залиште їх так на 1 хвилину.

· Дістаньте яйця з миски з водою і очистіть від шкаралупи.

· Коли ви розріжете таке яйце, побачите, що навколо жовтка немає характерної зеленої лінії, а сам жовток ще трохи вологий.

Хіба такого результату ви намагалися домогтися вже давно? І зовсім не потрібно гадати, якими яйця будуть в цей раз: перетравленими або недовареними. Завдяки цьому способу вони завжди ідеальні! Поділіться цим секретом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.