Використання кавової гущі

З чого починається ранок майже кожної людини? Звичайно ж, з Кави! Підбадьорливий і затишний одночасно аромат налаштовує на потрібний лад, призводить до тями, задає тон новому дню… Крім того, чашка кави з ранку – це такий собі ритуал, сенс якого у кожної людини свій особливий.

Зазнавши магічну дію напою, що бадьорить, збираєтеся викинути спить Кавову гущу? Не варто поспішати, адже це – справжній скарб! І «З Смаком» розповість вам, чому.

Шляхи застосування кавовій гущі

· Догляд за шкірою

Скраб-маска на основі кавової гущі покращує мікроциркуляцію крові, оновлює шкіру, покращує колір обличчя. Просто змішайте 3 ч. л. меленої кави з 1 ч. л. густої сметани. Нанесіть на шкіру рівним шаром, залиште на 5 хвилин, потім помасажуйте протягом хвилини і змийте.

· Освіжувач повітря

Кава не тільки дезодорує приміщення, наповнюючи його чудовий ароматом, гуща має властивість поглинати неприємні запахи. На кухні особливо актуально!

· чистка посуду

Натуральна заміна хімічним абразивам. Звичайно, сильно закопчену сковороду кавовою гущею НЕ віддраїла, а ось емальовані каструлі середнього ступеня забрудненості – цілком.

· Кухонні рушники

Якщо в’їдаються плями на кухонних рушниках ну зовсім не відіпрати, можна пофарбувати їх в темний колір, виварити в кавовій гущі!

· реставрація меблів

Кавова гуща допоможе приховати дрібні подряпини на кухонних меблів, забарвить їх в натуральний колір дерева.

· Перемога над часником

Після нарізки часнику (особливо великих його обсягів для заготовок) в’ївся запах не видалити нічим. Тільки не в цей раз! Потріть руки кавовою гущею – ніжна шкіра і приємний аромат гарантований.

· Новий рецепт: м’ясо кави-імбирне!

Свинина, запечена з кавою, – це щось! Змішайте мелену каву з імбирним порошком, 7 чайними ложками меленого чорного перцю і сіллю. Натріть цією сумішшю м’ясо (отруб вагою до кілограма), оберніть в харчову плівку і залиште в холодильнику маринуватися на 2-3 години.

Після цього обсмажте м’ясо на сковороді до зарум’янювання, а потім запечіть в духовці, прикривши фольгою при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин. За 15 хвилин до закінчення готування фольгу зніміть і полийте м’ясо соком, що виділився.

Як бачите, кава не тільки дарує щастя вранці, але і допомагає в самих непередбачуваних побутових ситуаціях. Поділіться цими корисними порадами з друзями, вони будуть вдячні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.