Страви з курки в духовці

Які б оригінальні або екзотичні страви ми не пробували час від часу, все одно ми завжди повертаємося до знайомих рецептами. Дехто каже, що готувати одне і те ж день у день – це просто звичка. Інші вважають, що це просто справа смаку: можна спробувати що-небудь таке, але все одно повернутися до старого-доброго рецептом котлет. Є й такі, хто мислять більш глобально, кажучи про менталітет і небажанні щось міняти. Кожен з варіантів має право бути. Але він не змінює суті: нам з вами важкувато міняти звички. Ну і нехай.

Цю ідею, як приготувати три страви з курки відразу, оцінить той, хто завжди кудись поспішає і хоче відкласти готову їжу, яку можна просто розігріти ввечері. Без зусиль. Без великих труднощів. Без витрати часу і сил. І це зовсім не означає, що ви полінувалися задуматися над ідеєю для вечері. Просто ви вибрали варіант, що не вимагає проводити кілька годин у плити.

Відбивна з помідорами

Складові:

  • 2 курячі грудки
  • 1 великий помідор
  • 50 г твердого сиру
  • 100 г сметани
  • 1 пучок зелені
  • Сіль
  • Перець

Приготування

· Промийте філе курки під струменем води. Гарненько відбийте м’ясо. Помийте помідор. Наріжте овоч кільцями.

· Помийте зелень і дрібно порубати весь пучок.

· Натріть твердий сир на тертці.

· Посоліть, поперчіть відбите філе. Викладіть зверху кільця томатів і підготовлену зелень. Зверху змастіть відбивну сметаною, а після просто посипте зверху тертим сиром.

· Візьміть глибоке деко. Застеліть його фольгою. Зробіть дві невисокі перегородки. Помістіть відбивну в перше відділення.

Грудка з грибами і сиром

Складові:

  • 3 курячі грудки
  • 30 г твердого сиру
  • 2 печериці
  • 20 г вершкового масла
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції

Приготування

· Помийте курячі грудки під струменем води. Зробіть надріз в кожній грудях. Пізніше ви помістіть в них начинку. Посоліть м’ясо. Додайте будь-які ваші улюблені спеції.

· Тонко наріжте шампіньйони.

· Наріжте твердий сир шматочками.

· Візьміть грудку, покладіть в надріз по кубику вершкового масла і сиру. Туди ж відправте трохи грибів. Використовуйте зубочистки, щоб закрити філе.

· Перенесіть м’ясо в друге відділення дека.

Філе в сметані

Складові:

  • 300 г курячого філе
  • 1 кабачок
  • 4 ст. л. сметани
  • Сіль
  • Перець
  • 1 пучок зелені

Приготування

· Промийте м’ясо під струменем води. Наріжте його невеликими шматочками.

· Помийте кабачок. Наріжте овоч часточками.

· Візьміть все той же деко і Викладіть в третє відділення кабачки. М’ясо покладіть зверху.

· Посоліть, поперчіть філе. Можна додати інші спеції.

· Полийте заготовку сметаною. Дрібно порубати пучок зелені і посипте нею філе.

Тепер виставите температуру духовки на 250 ° С. Накрийте деко з трьома стравами фольгою. Надішліть все в духовку на 10 хвилин. Через зазначений час зменшіть температуру до 200 ° С. Випікайте так ще чверть години. Готово!

І ось у вас три приголомшливо смачних страви з курки. Вам не тільки не доведеться відмовлятися від улюблених інгредієнтів, але ви ще й навчитеся спрощувати процес приготування їжі в кілька разів. Запитайте своїх друзів і колег, чи вдається їм досягти такого результату? Якщо немає, розкажіть їм про новий підхід до готування.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.