Смачна кулінарія

Кухня – саме неспокійне місце в будинку. Коли готувати потрібно багато і швидко, господиня проводить годинник біля плити і втомлюється настільки, що свято – вже не свято. На щастя, все можна виправити…

Зробити звичайну їжу смачнішою просто! Потрібно знати декілька хитрощів доброї господині. Редакція «З Смаком» ділиться з вами Лайфхак, які ми перевірили самі. Спробувавши втілити деякі з них, ви переконаєтеся в відмінному результаті.

· Не викидайте часникові стрілки. З них вийде відмінна приправа. Для її приготування досить дрібно нарізати стрілки і підсмажити їх на рослинній олії. Приправа посилить смак овочевих страв.

· У процесі приготування фаршу для котлет додайте в нього 2 яєчних білка, попередньо збитих в піну. Ваші котлети вийдуть дуже пишними.

· Рада для тих, хто пече хліб в хлібопічці. Додайте в тісто 3-4 ст. л. манки, і ваш хліб буде більш щільним.

· Приготуйте йогуртовий соус до м’яса або овочевого салату в домашніх умовах. Просто змішайте 150 г натурального йогурту з 2 ч. л. лимонного соку, 1 зуб. часнику і 20 г кропу.

· Хочете, щоб домашній овочевий салат не відрізнявся від ресторанного? Просто додайте в нього 1 щіпку ванілі. Таке поєднання здається сумнівним, але воно працює!

· Кожен раз, коли ви печете фруктовий пиріг, обов’язково додавайте в тісто імбир, мускатний горіх, ванілін або корицю. Щоб десерт став ще більш ароматним, можна додати в тісто 1-2 ст. л. коньяку.

· Будь-яке овочеве блюдо стане смачнішим і ситним, якщо разом зі спеціями ви додасте в нього суміш з часнику і арахісу, перемелених в блендері в пропорції 1: 1.

· Спробуйте урізноманітнити звичайний плов, додавши в нього зернятка граната. Він стане не тільки більш святковим, а й більш апетитним.

· Чи готуєте кляр для відбивних? Додайте в нього пиво! Рецепт простий: 2 яйця, 5-6 ст. л. борошна, 120 г майонезу і 200 мл світлого пива. Відбивні вийдуть дуже пишними.

· Ніколи не збивайте білки холодними. Якщо яйця були в холодильнику, дайте їм постояти 5 хвилин при кімнатній температурі. Щоб тісто не було сухим, що не збивайте білки дуже сильно.

Як показує практика, такі поради дуже часто рятують на кухні. Ви можете скористатися будь-яким з них в потрібний час! А у вас є свої кулінарні фішки? Обов’язково поділіться з нами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.