Шкода яловичини

Якщо вас запитають про те, яке м’ясо корисніше: Свинина або яловичина, який варіант ви виберете? Ми більш ніж упевнені, що більшість, навіть не замислюючись, вибере яловичину. Упереджене ставлення до свинини пояснюється дуже багатьма факторами… Особливо дивує, що багато народів і зовсім відмовляються від М’яса свині, оскільки вважають його брудним і шкідливим.

Але чи так це насправді? Виявляється, Лауреат Нобелівської премії в області медицини і фізіології 2008 року Харальд цур Хаузен зробив несподіване відкриття, яке потрясло весь світ. Вчений закликає людей надавати перевагу яловичині свинину, ось чому він це доводить…

Ось чому свинина корисніше яловичини

Професор Хаузен присвятив левову частку свого часу на дослідження в області появи і Розвитку онкологічних захворювань. Результати його експериментів довели, що свинина не тільки не провокує появу раку, але і насичує організм необхідними для нормального функціонування мікроелементами і вітамінами. За таким же мірками не несе загрози і вживання так званого білого м’яса – курятини, качатини, гусятини, кролятини. А також риби.

Вчений наполягає на тому, що саме яловичина і молочні продукти провокують розвиток онкологічних захворювань. Часте вживання цих продуктів загрожує розвитку Раку товстої кишки. Це підтверджує статистика поширення раку товстої кишки в Європі, США, Аргентині, Новій Зеландії. А жителі цих країн віддають перевагу червоному м’ясу.

Якщо поглянути на ситуацію в Японії в середині 1970-х років, коли японці істотно збільшили Імпорт яловичини,Можна помітити, що кількість постраждалих від раку товстої кишки значно збільшилася. В Індії, де вживання яловичини заборонено, випадків онкозахворювань товстої кишки практично немає.

Професор говорить про те, що в коров’ячому м’ясі містяться інфекції, які Загрожують розвитком раку. Відповідно ці ж бактерії знаходяться і в коров’ячому молоці. Звичайно, не можна виділити тільки один фактор, що провокує розвиток цього захворювання. Багато що залежить від способу життя, активності, стресів, інфекцій, збоїв в роботі імунної системи, екології та шкідливих звичок.

Лауреат Нобелівської премії не поспішає вмовляти людей відмовитися від червоного м’яса, він просто просить постаратися скоротити його вживання. Також вчений закликає не втрачати можливості збагатити організм Вітаміном D, оскільки його нестача дуже негативно відбивається на стійкості організму до появи онкологічних захворювань. Тобто загар – це не тільки красиво, але і корисно (але виключно в безпечні для цього годинник).

Харальд цур Хаузен настійно рекомендує матусям годувати дітей Грудним молоком, оскільки воно вважається найпотужнішою захистом від онкологічних захворювань.

Рішення, звичайно ж, залишається за вами. У будь-якому випадку, радимо вам дотримуватися правильного харчування, вести активний спосіб життя і позбавлятися від шкідливих звичок. Поділіться цією пізнавальної статтею зі своїми друзями, нехай і вони будуть в курсі новітніх медичних відкриттів!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.