Різниця між білим і коричневим рисом

Останнім часом Білий рис впав в немилість у споживачів: все більше людей схильні вважати його рафінованим, а значить, нездоровим продуктом, віддаючи перевагу Коричневому аналогу.

Незважаючи на те, що коричневий цукор вважається корисніше білого, а непросіяна борошно корисніше очищеної, проводити аналогію з рисом в такому форматі – не зовсім вірно.

Більшість людей, які відмовилися від вживання білого рису, вважають, що у цього продукту більш високий Глікемічний індекс і після його вживання рівень цукру в крові різко підвищується.

Однак в одному з номерів The International Journal of Food Sciences and Nutrition опублікували результати вельми цікавого Дослідження. Вчені з’ясували, що глікемічний індекс білого рису насправді нижче, ніж у його коричневого родича!

Крім того, в коричневому рисі міститься більше Фітінової кислоти, яку в наукових колах вважають антипоживні речовиною, так як вона перешкоджає повноцінному всмоктуванню деяких корисних мінералів, таких як кальцій, цинк або залізо.

Звичайно ж, у коричневого рису є маса Корисних і поживних властивостей на противагу вищезгаданим недоліків. Не варто вважати його шкідливим продуктом! Просто наступного разу, купуючи рис, які не корите себе за те, що берете з полиці улюблений білий, замість нібито більш корисного коричневого!

Якщо стаття припала вам до душі, поділіться інформацією з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.