Продукти, які ти їси неправильно

Сьогодні «З Смаком» підготував для вас добірку з 10 продуктів, з якими ви прекрасно знайомі, але найчастіше готуєте і вживаєте їх неправильно. Ми розповімо, як робити це правильно, щоб засвоювати їх них максимум корисних речовин.

10 продуктів, які ви їсте неправильно

· брокколі

Під час гасіння або варіння всі корисні речовини з цього овоча пропадають. Щоб зберегти їх, брокколі варто готувати в пароварці або вживати в сирому вигляді.

· Полуниця

Після покупки полуниці в магазині, не поспішайте відразу відривати плодоніжки, так як при цьому ягоди втрачають частину вітамінів, як і при нарізці. І пам’ятайте, найкорисніша полуниця продається тільки в сезон.

· Чорний чай

Корисні речовини з чаю втрачають свою активність, якщо додавати в напій молоко.

· Насіння льону

Усередині цих чудових насіння містяться клітковина, омега-3 жирні кислоти, антиоксиданти. Але при простому вживанні насіння льону з кефіром або йогуртом вони практично не засвоюються, тому перед вживанням насіння, подрібніть їх в порошок.

· спаржа

Щоб зберегти користь цього овоча, готуйте його на пару або ж злегка обсмажують на розпеченій сковороді, але так, щоб вона залишалася злегка хрусткою.

· часник

Для отримання максимуму корисних речовин з цього овоча роздавите його і дайте постояти 10 хвилин, а тільки потім додайте в страви.

· М’ясо на грилі

Щоб не отримати згорілий шматок м’яса, варто довірити приготування м’яса на грилі або барбекю тільки професіоналам.

· помідори

У томатах міститься антиоксидант лікопін, який захищає судини і запобігає розвитку атеросклерозу. Щоб отримати з нього максимальну користь, помідори потрібно піддати тепловій обробці: відварити, протушкувати або запекти.

· йогурт

Відкриваючи йогурт, не варто виливати сироватку, яка накопичується зверху, просто розмішайте йогурт і вживайте його.

· Крупи і боби

Необроблені зерна і сушені боби містять в своїй оболонці фітати – антиоксиданти, які, вступаючи в контакт з вітамінами і мінералами, заважають організму їх повністю засвоїти. Тому завжди замочуйте боби і крупи на ніч перед приготуванням.

Візьми на замітку ці поради і розкажи про них своїм друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.