Продукти, які не можна мити

Виявляється, багато хто з нас щодня наражають себе на небезпеку, перетворюючи багаті вітамінами продукти в Небезпечну для здоров’я їжу. Перед приготуванням ми все ретельно перемиваємо, навіть не здогадуючись, що це може тільки нашкодити нашому організму.

3 продукту, які не можна мити перед приготуванням

· яйця

Після обробки на яйцях утворюється захисний шар, який абсолютно не шкодить здоров’ю. Він потрібен для того, щоб бактерії, які присутні на яйцях, не поширювалися на інші продукти.

Ні в якому разі не мийте яйця після покупки і перед готуванням, інакше ви просто змиєте захисну оболонку.

· курка

Особливо небезпечно мити курку перед приготуванням. Коли курка потрапляє під воду, вона забруднює її бактеріями, які живуть в сирому м’ясі, а потім разом з водою ці бактерії розносяться по всій кухні і з рук потрапляють в продукти харчування. Особливо страшно те, що таким чином можна захворіти навіть на сальмонельоз.

Для того щоб курка не нашкодила вашому здоров’ю, її потрібно готувати при температурі не менше 75 градусів.

· риба

Так само, як і в випадку з куркою, попереднє миття риби не знищує присутні в ній бактерії, а сприяє їх поширенню по всій поверхні кухні.

Продукти, які потрібно обов’язково мити перед приготуванням

· Консервні банки

Ніколи не відкривайте консервну банку, що не помивши її попередньо. За той час, поки консерва стоїть на полиці в супермаркеті, на її кришці збирається багато пилу і різних мікроорганізмів, також кожен може взяти банку з полиці і поставити назад. Щоб уникнути отруєння та інших захворювань, кожну консервну банку потрібно спочатку помити.

Рекомендуємо, по можливості, промивати і продукти, які знаходяться всередині, щоб позбавити їх від консервантів і хімічних добавок.

· Фрукти і овочі з неїстівної шкіркою

Навіть якщо ви не їсте шкірку фрукта, а просто викидаєте її, фрукт все одно потрібно добре помити. Йдеться про улюблених усіма бананах, лимонах, апельсинах, мандаринах, динях. Якщо ви чистите їх руками, то все бактерії і хімікати, якими обробляли фрукти або овочі автоматично опиняються на ваших руках, а потім безперешкодно потрапляють в організм разом з самим продуктом.

· Фрукти і вощи зі їстівної шкіркою

Ретельно мийте всі фрукти і овочі зі їстівної шкіркою. Робити це потрібно прохолодною водою і без додавання миючих засобів. Щоб зменшити кількість бактерій, які все ж залишилися після миття, протріть фрукти і овочі паперовим рушником.

Поділіться цією інформацією зі своїми друзями і будьте здорові!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.