Поради кухаря

Колекція Кулінарних хитрощів кожної господині навряд чи поміститься на альбомному аркуші, навіть якщо списати його з двох сторін. Добре б перейняти всю мудрість кухарів зі стажем і поповнити слушними порадами свій зошит!

Редакція «З Смаком» теж має свою збірку, де, крім великих кулінарних істин, знайдуться Лайфхак, про які мало хто знає. Із задоволенням сьогодні поділимося найцікавішими.

Кулінарні хитрості від «З Смаком»

· смачні вареники

М’яке тісто, яке не розвалюється, — запорука смачних вареників. Для того щоб блюдо вас порадувало, додайте в тісто 1-2 ст. л. соняшникової олії.

· Секрет смачного печінкового паштету

Під час обсмажування печінки додайте в сковороду трохи коньяку, рому або іншого міцного алкоголю, потім дайте йому випаруватися. Ніжність і приємну солодкувату нотку паштету додасть чайна ложка меду, додана в процесі приготування.

· невагомий кляр

Кляр для риби або м’яса стане більш повітряним, якщо яйця і воду перед його приготуванням добре охолодити.

· Кальмари, які тануть у роті

Кальмари будуть м’якими і соковитими, якщо дотримуватися кількох правил їх приготування. Спочатку морепродукти необхідно повністю розморозити, потім очистити і опустити в підсолений окріп не більше ніж на 3 хвилини. Варити краще порціями по 2-3 тушки.

· Як дістати пиріг з мультиварки

Якщо ви не бажаєте діставати випічку з мультиварки, перевертаючи чашу догори дном, скористайтеся простий хитрістю: виріжте з пергаменту дві широкі смуги, застеліть ними дно, а потім покладіть або вилийте тісто. Ви зможете отримати пиріг, просто потягнувши за краї паперу.

· запаморочливий вінегрет

Легендарний салат стане ще смачніше, якщо додати в нього не сирої, а злегка обсмажену цибулю. Спробуйте!

· Реанімація для зелені

Зелень, яка почала в’янути, занурте спочатку в гарячу, потім в холодну воду. Також свіжість пучку поверне оцтовий розчин (1 ч. л. Оцту на 200 мл води), в якому слід залишити зелень на годину.

· Операція з порятунку пасти

Навіть якісні макарони під час варіння можуть злипатися. Досвідчені кухарі радять додавати в воду для варіння лимонний сік, приблизно 20 мл на 1 л води.

Сподіваємося, що ми внесли свою лепту в Полегшення вашого побуту. Якщо це так, поділіться нашими порадами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.