Підказки від шеф-кухаря

Іноді приготування їжі перетворюється для господині на справжнє пекло: м’ясо не просмажується всередині, а зверху підгорає, яйця або недоварюються або ж переварюються, десерти розсипаються, коли ви намагаєтеся їх нарізати. Всі ці неприємності знайомі практично кожному.

Щоб трохи полегшити ваше перебування на кухні, ми хочемо поділитися невеликими хитрощами, якими користуються досвідчені кулінари. Беріть ці ідеї собі на замітку, з ними всі ваші витівки будуть втілюватися в життя з легкістю.

Кухонні хитрості

Щоб масивні котлети для бургера підсмажились швидше, зробіть в фарші невелике заглиблення.підказки від шеф-кухаря
Щоб торт НЕ розлазився при нарізці, змочіть ніж в гарячій воді. Тоді він не застрягне в десерті і не буде прилипати до торту, а шматочки вийдуть ідеально рівними.підказки від шеф-кухаря
Щоб добути лимонний сік, притисніть лимон до поверхні столу і кілька разів прокаліть його. Потім вставте в лимон пульверизатор і побризкайте страву.

підказки від шеф-кухаря
Щоб при нарізці ніж не вислизав з рук, оберніть його рукоятку канцелярськими гумками.підказки від шеф-кухаря
Щоб зрозуміти наскільки лимон кислий, погляньте на його шкірку. Чим вона тонше, тим фрукт кисліше.підказки від шеф-кухаря
Сосискі прожаріться рівномірніше, якщо ви зробите в ніх невеликі діагональні надрізи.підказки від шеф-кухаря
Як визначити свіжість яйця? Подивіться на мішечок навколо жовтка. Якщо він цілісний, значить яйце свіже.підказки від шеф-кухаря
Якщо у вас залишився торт, прикріпіть до місць розрізу скибочки хліба з допомогою зубочисток. Завдяки такому трюку десерт не зачерствіє.підказки від шеф-кухаря
Якщо ви хочете приготувати яйце круто, варіть його протягом 10 хвилин. Яйця всмятку будуть готові вже через 4 хвилини.підказки від шеф-кухаря
Щоб зелень залишалася свіжою довгий час, зберігайте її у фользі.підказки від шеф-кухаря
Ідеальний бекон вийде, якщо ви викладете його на фольгу і помістіте в розігріту до 204 градусів духовку на 12 хвилин.підказки від шеф-кухаря
Якщо ви зачекалися гостей, і приготована вами піца встигла втратити апетитний вигляд, побризкайте її водою і розігрійте в духовці.підказки від шеф-кухаря
Щоб м’ясо не кришилося, розріжте його вздовж волокон.підказки від шеф-кухаря
Якщо ви любите вмочати печиво в чай або молоко, наколіть його на вилку, тоді ви не забрудните в напої пальці.підказки від шеф-кухаря

Підказки від шеф-кухаря – дивіться у відео нижче:

Сподіваємося, що ці ідеї вам знадобляться. Якщо вам сподобалася стаття, поділіться нею зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.