Оригінальні закуски

Точно також, як нові тенденції вриваються в світ високої моди, диктуючи всім і кожному, що носити, і яким квітам віддати перевагу в цьому сезоні, закуски буквально увірвалися в кулінарний світ. Кажуть, що років 20 тому все було куди простіше: перше, друге, десерт і компот. Сьогодні все складніше і… смачніше. Жоден банкет і навіть просте вечеря в колі сім’ї Не обходиться без закусок. Цю їжу пропонують перед основними стравами або ж в якості окремої легкої трапези. Яким би не був привід, вона завжди оригінальна і смачна.

Якщо в рядок ввести запит з єдиного слова «закуски», пошуковик видасть тисячі сторінок з рецептами холодних і гарячих варіантів, традиційних і оригінальних. Ви з легкістю підберете масу різних святкових варіантів і на сайті «З Смаком». Але ми вирішили запропонувати вам приготувати оригінальні закуски не в честь свята, а просто щоб побалувати себе чимось смачним і незвичайним. Ці 5 рецептів скрасять і ваше меню, і ваш день.

Оригінальні хот-доги

Їх називають Вуличною їжею. Придумані німецьким емігрантом, вони отримали чисто англійська назва. Найперший хот-дог – сосиска між двома скибочками хліба. Сьогодні їх продають з різними інгредієнтами і соусами. Не знаю, хто придумав ці оригінальні хот-доги, але їх варто приготувати!

Складові:

  • Молочні сосиски – 4 шт.
  • Булочки для хот-догів – 4 шт.
  • Бекон – 8-12 скибочок
  • Чеддер – 100 г

Приготування:

· Зніміть плівку з сосисок. Зробіть в кожній надріз по всій довжині. Наріжте сир слайсами. Розріжте кожен слайс на кілька довгастих шматочків і покладіть їх в надрізи.

· Оберніть сосиски з начинкою з сиру скибочками бекону. Закріпіть бекон зубочистками.

· Виставте температуру духовки на 180 ° С. Надішліть сосиски запікатися на 10-15 хвилин. Дістаньте їх і помістіть в булочку. Можна полити кетчупом або гірчицею.

Міні-піци

Піца вже давно стала інтернаціональним стравою. Яку тільки начинка не підбирають гурмани. Ця закуска відрізняється від класичної піци, який ми звикли її бачити. Але смак не просто не поступається початкового варіанту, але і в кілька разів краще.

Складові:

  • Моцарелла – 6 паличок
  • Копчена ковбаса – 300 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Петрушка – 1 пучок
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Дріжджове тісто – 0,5 кг

Приготування:

· Розділіть пласт готового тіста на 6 однакових прямокутників. Наріжте ковбасу тонкими слайсами і викладіть на тісто. Зверху на ковбасу покладіть паличку моцарели.

· Поверніть кожен шматочок з начинкою в рулетик. Подрібніть зелень і часник. Змішайте їх з соняшниковою олією і змастіть цією масою кожен рулетик.

· Виставте температуру духовки на 180 ° С. Перенесіть рулетики на деко. Надішліть Запікатися до золотистої скоринки.

Авокадо в беконі

Дуже Незвичайне поєднання, погодьтеся. Але тим цікавіше і презентація, і смак. Ви точно зумієте здивувати своїх гостей, якщо подасте таку закуску.

Складові:

  • Авокадо – 1 шт.
  • Бекон – 12 скибочок

Приготування:

· Помийте авокадо. Не знімайте шкірку. Розріжте плід навпіл і дістаньте кісточку.

· Розріжте кожну половинку на 3-4 частини і оберніть їх беконом.

· Надішліть в духовку випікатися при 120 ° С, Поки бекон не стане хрустким.

Оладки з беконом

На цьому оригінальні ідеї з беконом не закінчуються. Ось ще одна Відмінна ідея як для свята, так і на кожен день. Оладки з беконом – щось новеньке і дуже апетитне.

Складові:

  • Тісто на млинці – 450 г
  • Бекон – 10 скибочок

Приготування:

· Обсмажте бекон на сухій сковороді. Скибочки повинні бути хрусткими.

· Викладіть їх на деко, а зверху полийте готовим тестом.

· Надішліть в духовку випікатися до готовності при 180 ° С. Не забудьте перевернути оладки, як тільки вони підрум’яняться з одного боку.

Омлет в беконі

Ось з чого можна почати ранок. Забудьте про бутербродах і вівсянці, омлет в беконі готується так само швидко. Але виглядає куди смачніше. Чи так це насправді, ви можете перевірити прямо зараз.

Складові:

  • Молоко – 120 мл
  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Бекон – 10 скибочок

Приготування:

· Збийте молоко, яйця і сіль до однорідної консистенції.

· Візьміть формочки для кексів. Помістіть в кожну по скибочці бекону, звернувши його колечком.

· Залийте бекон молочно-яєчною сумішшю.

· Виставте температуру духової шафи на 180 ° С. Надішліть закуску в духовку до повної готовності: яєчна суміш не повинна розтікатися, а бекон стане хрустким.

Кожен погодиться, що виглядає це смачно. Звичайно, якщо ви прихильник здорового способу життя, налягати на бекон не варто. Але перераховані вище блюда – Не основа меню. Зрідка можна приготувати один з варіантів, просто щоб порадувати свої смакові рецептори. Діліться посиланням на своїй сторінці, залишайте коментарі і радьте тим, хто любить такі ж незвичайні страви.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.