Новорічні закуски – 2018

«Закуска – далеко не основне блюдо на святковому столі». Саме так ми обманюємося кожен раз, коли готуємося до прийому гостей. Адже куди важливіше продумати подачу гарячого і гарніру, приготувати десерт ще з вечора, щоб коржі просочилися і желе застигло. А ще потрібно купити пляшку смачного вина дорожче. Тому закуска знаходиться десь в кінці списку.

Зрозумійте, Ця частина меню не менш важлива. Більш того, стіл вважається бідним, а список страв непродуманим, якщо закуска відсутня. Найпростіший і швидкий варіант – бутерброди. Але якщо ви підходите до питання з усією серйозністю, пора б уже роздрукувати список крутих святкових закусок.

Фуршетний салат

Вже визначилися З салатом на свята? Не знаю, як для вас, а для мене це завжди справжня проблема. Питань з вибором м’яса, гарніру і десерту не виникає. А ось салат ставить в тупик. Але побачивши такий рецепт, я вже знала, що буду готувати. А ви?

Складові:

  • 150 г курячого філе
  • 150 г моркви по-корейськи
  • 300 г печериць
  • 100 г майонезу
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 6 тарталеток
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

· Відваріть філе. Відставте його остигати. Після наріжте м’ясо кубиками.

· Помийте шампіньйони. Наріжте їх і обсмажте на олії.

· Змішайте всі інгредієнти. Заправте їх спеціями і майонезом.

· Наповніть салатом тарталетки.

Якщо ви накриваєте сімейний святковий стіл, тарталетки можна не використовувати. Просто наповніть закускою салатницю і поставте на стіл. Тарталетки – відмінне рішення саме для фуршетного столу. Звідси і назва салату.

Крабові палички з начинкою

Новий рік без салату з крабовими паличками не свято. З чим тільки не миксуют цей популярний продукт. Є страви з крабовими паличками і кукурудзою, апельсинами і часником, м’ясом і помідорами, огірками, солодким перцем, грушею і навіть авокадо. Всі смачно і оригінально. Але в цьому році ми пропонуємо вам приготувати не салат, а закуску.

Складові:

  • 200 г крабових паличок
  • 3-4 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • 3 зубчики часнику
  • 1 пучок кропу
  • 100 г майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

· Зваріть яйця. Розділіть білки і жовтки. Їх потрібно натерти і пересипати в різні ємності.

· Пропустіть зубчики часнику через прес.

· Подрібніть кріп і натріть сир на тертці.

· Змішайте всі ці інгредієнти крім жовтків, а також кропу. Заправте майонезом, сіллю, перцем.

· Розгорніть крабову паличку. Перенесіть начинку з майонезом, а після загорніть паличку так, щоб начинка залишилася всередині.

· Змастіть рулетик майонезом з торцевих сторін. Посипте їх жовтками.

Крабові палички з начинкою потрібно перенести на плоску тарілку, посипати жовтками, а також кропом. І ніякого салату не потрібно. Готуйте побільше, Оригінальна закуска з крабових паличок сподобається всім.

Печериці з куркою

Як і крабові палички, гриби стали досить-таки популярним продуктом в урочистому меню. З ними готують запіканки, рулети і салати. Але якщо взяти шампіньйони побільше, їх можна заповнити приголомшливою м’ясною начинкою і запекти під сирною скоринкою.

Складові:

  • 500 г курячого філе
  • 60 г фети
  • 1 ст. л. пшеничного борошна
  • 10 великих печериць
  • 100 г моцарели
  • 4 ст. л. сметани
  • 1 пучок зелені
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

· Помийте гриби. Обсушити їх паперовим рушником. Відріжте ніжки.

· Візьміть форму для випічки. Застеліть її дно пергаментним папером. Перенесіть на неї капелюшки грибів отворами догори.

· Подрібніть філе. Обсмажте його на рослинному маслі.

· Наріжте ніжки печериць. Пересипьте на сковороду до курки. Смажте 5 хвилин.

· Змішайте сметану з борошном. Додайте приправи. Влийте на сковороду до курки і тушкуйте 10 хвилин. Зніміть з плити. Відставте в сторону остигати.

· Виставте температуру духовки на 180 ° С.

· Натріть фету на тертці. Змішайте сир з рубаною петрушкою.

· Заповніть начинкою шапочки грибів. Посипте кожен гриб тертої моцарелою.

· Надішліть запікатися на 15 хвилин.

Така закуска ніколи не залишається на наступний день. Приготуйте, і ви зможете поспостерігати, як гості тягнуться повз Бутербродів з ікрою, м’ясної нарізки і порційних шматочків рулету до грибів під сирною скоринкою.

Рибна закуска

Поки інші купують дорогу червону рибу, намагаючись догодити друзям і стрибнути вище своєї голови, ми пропонуємо вам приготувати закуску з сардини в маслі. Не поспішайте відмовлятися від ідеї і переходити до наступного рецептом. Це смачно!

Складові:

  • 250 г консерви з сардини
  • 50 г зеленої цибулі
  • 1 морква
  • 1 кисле яблуко
  • 1 пучок зелені
  • 3 помідори
  • 100 г майонезу
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

· Натріть моркву. Очистіть кисле яблуко від шкірки і також натріть його.

· Відокремте філе риби від кістки. Розімніть його виделкою.

· Подрібніть цибулю і зелень.

· Змішайте в ємності всі інгредієнти. Заправте їх сіллю, перцем, майонезом.

· Наріжте помідори тонкими кільцями. Розкладіть на плоскій тарілці.

· Викладіть рибну масу зверху на кожен кружечок.

Закуска яскрава. І пройти повз неможливо. Мікс сардини, кислого яблука і моркви здається ризикованим. Але тільки на перший погляд. Не встигнете з’їсти одну порцію, а вже захочеться другу.

Курячий рулет з овочами

Така проста і звична закуска як рулет може стати родзинкою меню, якщо в рецепт будуть внесені деякі зміни. Що якщо замість звичайної грибної начинки використовувати омлет з овочами?

Складові:

  • 400 г курячого філе
  • 3 яйця
  • 1 болгарський перець
  • 150 г грибів
  • 2 помідори
  • 1 пучок зелені
  • 1 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

· Зробіть розріз уздовж курячого філе, але не до кінця. Відбийте його. Не забудьте додати спеції.

· Збийте яйця з майонезом.

· Почистіть і наріжте болгарський перець. Подрібніть гриби і помідори. Порубати зелень. Пересипьте овочі в яєчну масу.

· Посмажте омлет на олії.

· Тепер розкладіть омлет на відбите філе. Подрежьте ножем виступаючі краї.

· Туго скрутіть рулет. Замотайте в харчову плівку.

· Закип’ятіть воду. Надішліть рулет в рідину і варіть так 40 хвилин на невеликому вогні.

· Дістаньте його, охолодіть, відправте в холодильник на годину. Після зніміть плівку і подавайте.

Наріжте рулет порційними шматочками, прикрасьте зеленню або просто розкладіть на яскравих листі салату.Просто, смачно, доступно – улюблений вид закуски.

Сподіваємося, в списку вище ви вже знайшли варіант закуски на найближче свято. Але не зупиняйтеся на чомусь одному. Нехай кожен наступний свято відрізняється від попереднього. Не переставайте дивувати своїх гостей Ідеальним меню. Збережіть добірку на свій сторінці і подайте ідею друзям.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.