Начинки для рулетиків з кабачків

Рулетики з кабачків – одна з кращих закусок для святкового столу. І популярність ця цілком виправдана: виглядають апетитно, ошатно, готувати їх нескладно, а продукти використовуються самі звичайні.

Традиційна і найпростіша Начинка для рулетиків з кабачків – м’який сир із зеленню і часником. Давайте розширимо діапазон смакових поєднань! Редакція «З Смаком» підготувала рецепти начинок і для м’ясоїдів, і для вегетаріанців – вибирайте собі до душі.

Як приготувати рулетики з кабачків

Для приготування рулетиків вибирайте Молоді кабачки довжиною не більше 15 сантиметрів. Наріжте овоч тонкими смужками. Далі можете обсмажити скибочки з двох сторін до зарум’янювання або на мінімальній кількості рослинного масла, або взагалі на сухій сковороді. Другий спосіб: змастіть пласти рослинним маслом і відправте в духовку хвилин на 5 при температурі 180 градусів.

Використовуючи рослинне масло, пам’ятайте, що кабачки вбирають його як губка. Після закінчення теплової обробки викладіть заготовки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Рулетики з кабачків з різними начинками

· З бринзи з часником і зеленню

200 г бринзи розімніть, змішайте і з невеликою кількістю подрібненої зелені. Додайте пропущені через прес 2 зубчики часнику. Пару помідорів наріжте тонкими скибочками. Намажте на кабачок шар бринзи, викладіть часточку помідора, згорніть.

· З куркою, томатним соусом і часником

Запечену або підсмажену курячу грудку розберіть на волокна, змішайте з томатним соусом до смаку і пропущеними через прес 2 зубчиками часнику. Викладіть на кабачок, за бажанням посипте тертим сиром і поверніть.

· З печерицями та морквою

Дрібно наріжте і обсмажте приблизно 100 г печериць, додайте трохи цибулі-порею. Натріть 1 морква, додайте до неї 1-2 зуб. часнику, полийте 1 ч. л. яблучного оцту. Змішайте морква з печерицями, викладіть на кабачки, згорніть.

· З овочами і руколою

Натріть моркву на тертці, додайте нарізаний болгарський перець. Помідор наріжте скибочками. На кабачок викладіть кілька листочків руколи, 2 ч. л. моркви з перцем, часточку помідора. Посоліть, згорніть.

· З сьомгою і м’яким сиром

100 г слабосоленої сьомги наріжте смужками. 150 г м’якого сиру або сиру змішайте з подрібненим зубчиком часнику і ложкою сметани. Викладіть начинку на кабачок, згорніть, за бажанням прикрасьте оливкою.

· З шинкою і сиром

На скибочки кабачка викладіть скибочку шинки, посипте тертим сиром, скрутіть. Викладіть рулетики у форму для запікання, посипте панірувальними сухарями і тертим сиром, запікайте 10 хвилин при 180 градусах.

· З сиром і горіхами

Подрібніть за допомогою комбайна жменя волоських горіхів і очищених соняшникового насіння, додайте кілька листочків м’яти, 1 зубчик часнику і 1 ч. л. оливкового масла, знову включите комбайн. Однорідну горіхову масу змішайте з 200 г нежирного сиру, приправити сіллю і перцем за смаком. Намажте начинку на пластини кабачка, згорніть.

Для зручності рулетики можна скріпити зубочистками, шпажками або, як в останньому варіанті, перев’язати стеблом зеленої цибулі. Є де розгулятися кулінарної фантазії… Сподіваємося, вам захочеться поділитися рецептами апетитних закусок з кабачка з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.