Мармурова яловичина

Мармурова яловичина – найдорожче м’ясо в світі. Батьківщиною цього делікатесу вважається Японія.Мармурова яловичина досі є найголовнішим національним надбанням цієї країни. М’ясо швидко завоювало свою світову популярність і почало активно експортуватися в різні країни.

Сьогодні багато дорогі ресторани і стейк-хауси пропонують відвідувачам незрівнянні Стейки з мармурової яловичини. Але, на жаль, гостей елітних закладів іноді обманюють і замість справжньої мармурової яловичини подають модифіковану версію м’яса, добре замасковану під оригінал.

Факти про мармурової яловичини

· Виявляється, в VII столітті японцям заборонили вживати в їжу м’ясо, обмеження діяли аж до середини XIX століття. Завдяки тривалій ізоляції рогатої худоби стався Природний відбір кращих особин, і Японські кухаріВідразу ж звернули увагу на високий вміст внутрішньом’язового жиру в яловичині.

· М’ясо певних порід корів стало дуже популярним серед найвибагливіших гурманів. Найвідомішими породами вважаються Тадзіма, Хіда, Тотторі, Сімане, Кочі і Кумамото.

· Найбільше цінується яловичина биків, яких вирощували За технологією «Кобе». За загальноприйнятим правилам молодий рогата худоба повинні вигулювати на найчистіших лугах. Але, на жаль, наші уявлення про прекрасних умовах і висококласному харчуванні цих тварин не такі вже й правильні. Виявляється, щоб забезпечити молодому бичку нерухомий спосіб життя, його підвішують на віжки і тримають в кімнаті зі звукоізоляцією.

· Тварин годують виключно рисом і Напувають пивом. Все це відбувається під постійно грає класичну музику. Щоб у бичків не утворювалися пролежні і не було перепочинок, їм постійно роблять Вібромасаж. Коли бички набирають 230-470 кг, їх заколюють.

· М’ясо таких бичків виходить виключно ніжним, а з прожилок виходить Мармуровий візерунок. На превеликий жаль, це Шкуродерством дуже високо цінується і заохочується гурманами. Коли мармурове м’ясо потрапляє в ресторан або магазин, йому дають десятизначний ідентифікаційний код, який свідчить про справжність делікатесу.

· Вартість мармурової яловичини в Японії дуже висока, ціна за 1 кг стартує від 150 доларів. Щоб не наштовхнутися на підробку, потрібно вимагати Родовід м’яса перед покупкою або подачею стейка в ресторані.

· Звичайно, таке елітне м’ясо не купиш у звичайному магазині, і справжню Японську мармурову яловичинуЗнайти у нас практично неможливо. Якщо після прочитаного ви все-таки зважитеся покуштувати яловичий делікатес, вибирайте закладу, де подають м’ясо австралійського виробництва, оскільки воно найбільше відповідає оригіналу.

Сподіваємося, що нам вдалося трохи розширити ваш гастрономічний кругозір, і кожен зробив для себе відповідні висновки. Поділіться цією пізнавальної статтею зі своїми друзями, вони теж повинні дізнатися таку гірку правду про найдорожче в світі м’ясі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.