Магазинні торти

Кажуть, що є три речі, на які можна дивитися вічно: на палаючий вогонь, що біжить воду і на те, як працює інша людина. Від себе хочу додати ще одне – Вітрину з тортами приголомшливої краси. Щоб просто пройти повз і нічого не купити, потрібно володіти нелюдською силою волі. Я, наприклад, завжди заходжу по дорозі додому і купую якщо не весь торт, то хоча б шматочок. Тобто заходила…

Домашня випічка не така смачна, та й прикрасити її так майстерно просто нереально. А скільки часу йде на випікання бісквітних коржів! Це ж можна півдня витратити, а потім ще години 2 варити крем і прикрашати. При цьому торт повинен просочитися, інакше вся праця нанівець. Але, дізнавшись, Як печуть такі торти насправді, я вирішила берегти здоров’я і витрачати час на випікання коржів будинку.

Секрети приготування

Так з чого ж готують вашу улюблену випічку? Якщо ви не боїтеся неприємних сюрпризів, продовжуйте читати.

Порошковий бісквіт

Спекти ідеальний бісквіт може не кожен. Навіть якщо у вас виходять дуже смачні борщі, вареники з різноманітними начинками і рагу, від якого за вуха не відірвати, це не означає, що ви і з випічкою на «ти». Що ж, і таке буває. Тому багато хто купує Магазинні торти.

А знаєте, з чого їх готують? Існує два види спеціальних порошків: білий для звичайного бісквіта і темний – для шоколадного. Якби ви на кухні з такими «продуктами», етикетка на контейнері вам би нічого не сказала, одні «ешки».

Навіщо збивати яйця до напівнепритомності, кожен раз вгадувати, скільки ж це муки всипати? За 20 хвилин можна приготувати Ідеальний бісквіт. До речі, щось схоже є в будь-якому супермаркеті під назвою «Суміш для кексів». Не обманюйте себе, там точно немає сухого молока, яєчного порошку і розпушувача.

Не сметанний крем

Щоб збільшити обсяги продукції, що випускається і не морочитися з кремом, який може рослоїться або вийти недостатньо пишним, його теж роблять із спеціального порошку. Схема все та ж: змішайте з молоком білий порошок – вершковий крем готовий, темний порошок вибирають для шоколадного крему. Єдина їстівна частина – вишенька.

Термін придатності

Думаєте, дата на упаковці з магазинним тортом – дата виготовлення? Як би не так! Насправді готова випічка приходить від виробника ще замороженої. Дистриб’ютор її розморожує і розвозить по магазинах. На упаковці вказано дату дефростації. А зберігається така випічка До 4 місяців.

Якщо виробник чесний, то він вказує дату на дні коробки. Схема виглядає так: виробник випікає торт, піддає шокового заморожування, а після відправляє на спеціальний склад. Магазини залишають заявки. Згідно з заявками комірник клеїть стікери з завтрашньої датою. Торти прибувають в магазини вже на наступний день. Дефростация відбувається під час перевезення або ж безпосередньо в магазині.

Який торт хороший

Згодні, далеко не всі виробники намагаються нажитися, пропонуючи продукцію низької якості. Таких можна порахувати на пальцях однієї руки. Але як не купуватися на картинку? Радимо вам дотримуватися простих правил вибору дійсно якісних тортів.

· У процесі випічки гарного торта молочні вершки не замінюють рослинними, яйця – яічним порошком, а масло – маргарином.

· Уникайте стабілізаторів-емульгаторів і барвників (Е400, Е496, Е100, Е180 та інших). Кислотні відтінки свідчать про наявність штучних барвників.

· Найкорисніші прикраси – горіхи, сухофрукти, цукати і желе. Перлин, каркасних компонентів і кремових споруд краще уникати.

· Що стосується крему і просочення, вони повинні бути не тільки натуральними, а й Безалкогольними.Кращий вибір – торт зі сметанним або йогуртовим кремом.

Якщо хочете здивувати друзів і сім’ю, зробити свято ще яскравіше і смачніше, готуйте торти самі, випікаючи ідеальні бісквіти. Або купуйте у перевірених виробників, дотримуючись наших порад. Тоді черстві коржі і присмак «хімічного» крему не зможуть зіпсувати ваше свято. Надішліть посилання друзям, нехай і вони дізнаються всю правду.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.