Ледача вівсянка в банці

Їсти вівсянку щоранку – не просто ще одне правило, яке багато батьків намагаються прищепити своїм дітям з дитинства. І це не примха. Доросла людина знає, що вівсянка містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, які не просто нормалізують обмін речовин, але і позитивно впливають на шкіру, кісткову систему, серце і м’язи.

Але заковика в тому, що багатьом не особливо подобається смак такого блюда. Навіть додавши улюблені фрукти і трішки цукру, ми відсуваємо миску подалі вже після першої ложки. Все, як у дитинстві. Знаючи це, наша редакція знайшла відмінний спосіб прямо-таки змусити вас полюбити вівсянку. І назва йому – лінива вівсянка в банці. Як припускає сама назва, вам і готувати нічого не доведеться.

Базовий рецепт

Пропонуємо ознайомитися з базовим рецептом, а після – трохи вдосконалити його.

· Візьміть скляну півлітрову банку з кришкою.

· Заповніть її 30 г вівсяних пластівців, 50 г натурального йогурту, 80 г знежиреного молока.

· Закрийте ємність кришкою і струсіть її кілька разів, щоб всі інгредієнти поєдналися.

· Виберіть свої улюблені фрукти або ягоди (30-40 г), додайте до каші і перемішайте інгредієнти.

· Щільно закрийте банку і відправте в холодильник на ніч.

Такий варіант сніданку можна зберігати в холодильнику кілька днів. Крім базового рецепта, редакція «З Смаком» пропонує вам ще 5 відмінних ідей, які вам обов’язково сподобаються. Просто виберіть те, що здається вам самим смачним, і готуйте такий сніданок регулярно!

Вівсянка з вишнею та шоколадом

Складові:

  • 30 г вівсяних пластівців
  • 80 г молока
  • 50 г йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • 0,5 ч. л. ваніліну
  • 1 ст. л. тертого чорного шоколаду
  • 50 г нарізаної вишні

Змішайте в банку всі інгредієнти, крім вишні і шоколаду. Щільно закрийте кришкою, струсіть так, щоб все гарненько змішалося. Потім додайте нарізану вишню і шоколад. Акуратно все перемішайте і відправте на ніч в холодильник.

Вівсянка з апельсином і мандарином

Складові:

  • 30 г вівсяних пластівців
  • 80 г молока
  • 50 г йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ст. л. апельсинового джему
  • 1/4 склянки осушених і нарізаних мандарин

Змішайте в банку все інгредієнти, крім мандарин. Закрийте банку кришкою, струсіть все. Після додайте мандарини і розмішайте. Надішліть в холодильник на ніч.

Мокко-вівсянка

Складові:

  • 30 г вівсяних пластівців
  • 80 г молока
  • 50 г йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. какао-порошку
  • 0,5 ч. л. розчинної кави, розведеного в 1 ст. л. гарячої води

Змішайте в банку молоко, вівсянку і йогурт. Додайте какао, мед і каву. Закрийте банку кришкою і струсіть все. Залиште в холодильнику на ніч.

Вівсянка з корицею і яблуком

Складові:

  • 30 г вівсяних пластівців
  • 80 г молока
  • 50 г йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • 0,5 ч. л. кориці
  • 1/4 склянки яблучного пюре.

Після того, як ви заповнили банку вівсянкою, йогуртом, молоком, корицею і медом, закрийте її кришкою і струсіть. Після додайте яблучне пюре або ж шматочки свіжого яблука і змішайте всі складові. Залиште вівсянку в холодильнику на ніч.

Вівсянка з бананом і какао

Складові:

  • 30 г вівсяних пластівців
  • 80 г молока
  • 50 г йогурту
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. какао-порошку
  • 1/4 склянки нарізаних бананів

Для початку змішайте в банку вівсянку, йогурт, мед, какао і молоко. Після того, як ви закрили банку і струснули її кілька разів, додайте стиглі банани. Надішліть суміш в холодильник на всю ніч.

Зберігати такі готові сніданки можна до 3 днів. Чому обов’язково варто спробувати приготувати сніданки в банку? Це дуже смачно, поживно і корисно завдяки клітковині, білку і жиру, який міститься в кожній порції. Що стосується самої порції – вона просто ідеально розрахована на одного. Беріть такий сніданок на тренування або роботу, з’єднувати різні інгредієнти і насолоджуйтеся. Та й друзям розповісти не забудьте!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.