Крильця «Баффало»

Класичним хрустким Крильцям «Баффало» можна присвятити короткий рецепт, тому що це блюдо гідно особливої уваги домогосподарок і професійних кулінарів.

Крильця «Баффало» не сплутати ні з чим: це вони хрумтять Карамельної скоринкою, це вони кличуть своїм соковитим м’ясом, яке з легкістю обділяє від кісточки. Ох, неможливо залишитися байдужим!

Історія крилець «Баффало»

Немає достовірних даних про походження Рецепта крилець, ходять чутки, що вперше їх почали подавати в барі Anchor міста Баффало, штат Нью-Йорк. Як би там не було, але сьогодні це блюдо – фішка багатьох ресторанів, бістро чи кафе. Кожному шефу хотілося б внести свою лепту в приготування крилець «Баффало», але базова рецептура залишається донині незмінною.

Як готують крильця «Баффало»

· Спочатку крило поділяють на три частини по суглобах. Краєчок залишають для приготування інших страв, наприклад бульйону, а решта частини послужать основою легендарного страви.

· Попри те, що запечене м’ясо вважається корисним, непростимо готувати крильця в духовці. Справжні «Баффало» готують у фритюрі: саме так з’являється та сама родзинка – запаморочлива хрустка шкірка.

· А тепер одна з головних хитрощів: подвійна обсмажування. Мегахрустяща скоринка вийде тільки при дотриманні простих правил, про які ми детальніше розповімо в рецепті нижче.

· Готові крильця обов’язково подають з класичним соусом: змішують гострий соус Frank’s Red Hot з вершковим маслом. Є одне доповнення до страви – соус блю-чіз і моркву зі стеблами селери. Ці овочі покликані додати страві свіжу нотку і згладити гостроту соусу.

Рецепт крилець «Баффало»

Складові:

  • 2,8 л арахісового або ріпакової олії
  • 1,8 кг курячих крилець
  • 8 ст. л. вершкового масла
  • 1 скл. соусу Frank’s Red Hot
  • Соус блю-чіз, селера, морква по смаку

Приготування

· Налийте масло в каструлю, викладіть крильця і відправте посуд на вогонь. Нагрійте масло до температури 107-120 градусів, обсмажуйте крильця близько 20 хвилин, час від часу перевертаючи їх.

· Дістаньте крильця, викладіть на решітку з піддоном (можна використовувати деко), залиште приблизно на годину.

· Повторно розігрійте масло до 200 градусів, обсмажте в ньому крильця невеликими партіями до золотистого кольору. Знадобиться приблизно 10 хвилин для кожної порції.

· З’єднайте соус Frank’s Red Hot з вершковим маслом, підігрійте на слабкому вогні до повного розчинення масла. Вилийте соус у велику миску, потім туди ж викладіть готові крильця.

· Подавайте смакоту з селерою, морквою і сирним соусом.

Соус Frank’s Red Hot рідко можна зустріти в наших магазинах, тому радимо його замінити на будь-який томатний гострий соус.

Їжте із задоволенням, не відмовляючи собі в Кращих стравах світу. І не забудьте поділитися методом приготування легендарних крилець «Баффало» з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.