Користь морозива

Чим вище температура за вікном, тим частіше думається про щось ніжному, прохолодному і солодкому – про морозиво. Навколо цього символу річного насолоди утворилося стільки легенд і домислів, що морозиво неодноразово ставало об’єктом наукових досліджень. Вчені прийшли до висновку, що в деяких випадках морозиво може бути корисним.

«З Смаком» повідає вам про те, чому є морозиво не тільки можна, а й треба! Виявляється, воно не тільки чудово на смак, але і може вразити своїми властивостями.

Про морозиво

· Взимку і влітку

Морозиво звикли вважати виключно річним десертом: літо, спека, хочеться охолодитися, а що може бути краще пломбіру з морозильника? Однак це і може стати причиною ангіни. Для незвичного до різких перепадів температури організму холодний десерт буде ударом.

Однак інша справа, якщо їсти потроху і періодично: гарт знизить ризик застуди, і ось вам вже не страшний вітер, кондиціонер або холодна злива. Поїдати морозиво можна взимку і влітку – здоров’я не постраждає, якщо не зловживати.

· Комплекс корисних речовин

До Складу морозива входять необхідні для засвоєння ферменти і амінокислоти. По суті, це відмінна підзарядка для всього організму, важливо тільки вибрати Гарне морозиво.

Найкраще, звичайно, навчитися готувати домашнє морозиво, але якщо немає ні сил, ні бажання, слід орієнтуватися на натуральність. Уникайте ароматизаторів і яскравих барвників, а також продуктів сильною заморозки. Вибирайте М’яке морозиво, бо нічого не таке холодне і зберігається менше, в той час як морозиво сильної заморозки може зберігатися роками, перед тим як його куплять.

· Стимулює мозкову діяльність

Цікаве дослідження провели японські вчені. В ході нього з’ясувалося, що у людей, які регулярно вживають морозиво, більше розвинені розумові здібності, вони швидше вирішують завдання і краще концентруються.

Це пов’язано з тим, що морозиво швидко засвоюється і містить в собі речовини, що роблять з нього енергетичну бомбу. Десерт поживний і містить в собі глюкозу, яка стимулює мозкову та інші види діяльності. Таким чином морозиво надає позитивний ефект на нервову систему.

Як і у всіх продуктів, у морозива є протипоказання до вживання. Людям, що страждають на мігрень, варто утриматися від частого поїдання морозива, а діабетикам воно взагалі протипоказано. Правильно вибирайте продукт. Молочне морозиво – саме нежирне з усіх, але містить більше цукру. Пломбір – саме жирне.

Їжте морозиво, але знайте, що це може вплинути на ваше здоров’я, а також ретельно вибирайте десерт. Поділіться нашою статтею з близькими і друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.