Користь курячих шлунків

У готуванні кожен намагається досягти успіху, віддаючи перевагу продуктам, які і мають гарний вигляд, і коштують розумно. Орієнтуючись на ці дві категорії, багато ігнорують Курячі субпродукти, в яких не менше цінності, ніж в чистому м’ясі. Цього разу «З Смаком» зверне вашу увагу на щось непоказне, але те, що може перевернути ваше уявлення про субпродуктах в цілому.

Чому варто їсти курячі шлунки

· натуральний сорбент

У народній медицині Курячі шлунки займають почесне місце. Їх використовують при отруєннях та інших проблемах з травленням з тією метою, щоб витягнути токсини з організму і нормалізувати вироблення шлункового соку. Це не тільки дієтична їжа, але і натуральний сорбент. На відміну від дієвих антибіотиків, порошок з сушених курячих шлунків не вбиває мікрофлору кишечника і справляється із завданням без шкоди для організму.

· стимулятор росту

Цинк – ось що в курячих шлунках дійсно цінно. Дефіцит цинку в організмі людини призводить до розладу імунної системи, а Курячі потрошки містять його як раз в тій кількості, щоб зміцнити її.

Для формування і зміцнення кісткової тканини цинк необхідний, тому курячі шлунки дуже рекомендуємо частіше давати дітям. Робити це можна з перших років життя, починаючи від 1 року.

Також цинк зміцнює нігті і волосся.

· омолоджуючий засіб

Високий вміст білка в курячих шлунках забезпечує швидкий обмін речовин, а селен уповільнює процеси старіння і запобігає утворенню пухлин. Селен бере участь в утворенні десятків гормонів і ферментів, і він не менш важливий для роботи щитовидної залози, ніж йод.

Правильний баланс селену в організмі збільшує тривалість життя. Страви з курячих шлунків допоможуть вам залишатися молодими і здоровими довгі роки.

· джерело вітамінів

Це незамінний засіб для зимової боротьби з авітамінозом! До того ж, курячі шлунки багаті вітаміном B9 – фолієвою кислотою. Вона сприяє швидкій регенерації і поділу клітин, забезпечуючи роботу всіх тканин організму.

У цьому субпродукти містяться: мідь, магній, фосфор, калій, марганець. Курячі шлунки радять вживати тим, хто страждає анемією, так як заліза в них більш ніж достатньо.

· Ліки для нирок

Ми вже говорили про те, що курячі шлунки – натуральний сорбент і добре допомагають роботі нирок. Однак існує особливий спосіб Приготування курячих шлунків, який перетворить їх в лікувальний засіб.

Відокремлюють плівку, котра є на курячих шлунках, висушують її і подрібнюють до стану порошку, який і є засобом для розчинення каменів в нирках.

Поширеною помилкою в приготуванні курячих субпродуктів було і залишається незнання того, Скільки варити курячі шлунки. Шлунок молодої птиці буде готовий через 40 хвилин, а дорослої або старої – тільки через 2 години. Така велика тривалість готування пояснюється тим, що тканина у шлунків жорстка і її потрібно як слід розм’якшити.

При виборі якісних субпродуктів зверніть увагу на те, що вони повинні бути чистими і блискучими. Курячі шлунки можна варити, тушкувати, а можна смажити і подавати під соусом барбекю з соковитою зеленню. Вживаючи їх в будь-якому вигляді, ви значно поліпшите своє самопочуття.

Поділіться нашою статтею з близькими і бережіть здоров’я! Це зовсім не складно.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.