Корисні хитрощі для готування

Очищення продуктів завжди була одним з найбільш трудомістких етапів готування. Іноді вона займає кілька хвилин, іноді половину всього процесу. Багато інгредієнти ми звикли чистити неправильно і, як наслідок, повільно. А очищення за допомогою машин іноді вимагає навіть більше часу, ніж обробка підручними засобами.

Для тих, хто прагне встигати якомога більше, прикладаючи мінімум зусиль, у «Зі Смаком» припасені спеціальні Кулінарні хитрощі, які полегшать приготування деяких продуктів.

Корисні Лайфхак для очищення продуктів

· часник

Щоб швидко почистити часник, покладіть його в банку і сильно струсіть. Відокремилась лушпиння витрушуйте з банки і далі трусіть в ній часник, поки він повністю не очиститься.

· ківі

Якщо ви шукали спосіб, Як швидко почистити ківі, ми знайшли найшвидший з них. Вам потрібно лише розрізати ківі навпіл і взяти склянку. Прикладіть ківі до його обідку і натисніть на половинку плоду так, щоб обідок увійшов між м’якоттю і шкіркою. Рухайте ківі по склянці, щоб відокремити шкірку.

· яйце

Помістіть варене яйце в банку, заповнену водою наполовину. Принцип цієї очищення такої ж, як з часником: трусіть банку, шкаралупа сама відокремиться від яйця і відпаде.

· банан

Це не стільки Спосіб очищення, скільки спосіб нарізки. Якщо під рукою немає ножа або вам захотілося нарізати банан на шматочки, але не видаляти з нього шкірку, використовуйте голку відповідного розміру. Проткніть шкірку голкою і, не розширюючи прокол, проведіть дугоподібну лінію. Зробіть наступний прокол і наступну лінію. Так ви залишите банан цілим зовні, але всередині він буде вже нарізаний.

· Картопля

Чистка вареної картоплі стає зовсім простий, якщо правильно використовувати окріп. Зробіть неглибокі надрізи по зовнішній стороні картоплин і опустіть їх в окріп на пару хвилин. Так шкірка буде відходити набагато легше і потім її буде простіше зняти.

· Болгарський перець

Якщо вам необхідно видалити з перцю серцевину з насінням, не варто різати його навпіл. Просто виріжте коло у держака таким чином, щоб можна було витягнути за нього серцевину. Після цього струсіть перець, щоб залишилися насіння могли випасти через отвір.

· гранат

Багато витрачають багато часу на очищення цього плоду, тому що не знають, Як швидко почистити гранат.Зріжте його нижню частину так, щоб було видно зерна і прожилки. По лінії цих прожилок зробіть глибокі надрізи – в цих місцях немає зерен. Розкрийте гранат і переверніть його. Візьміть ложку і постукайте по «пелюсток» – зерна самі посипляться в миску. Вибирайте стиглі гранати!

Деякі з цих кухонних Лайфхак допоможуть заощадити дорогоцінний час. Поділіться нашими порадами з друзями і напишіть, які ще кулінарні хитрощі ви знаєте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.