Корисні Лайфхак

Для економії часу і ресурсів придумано так багато хитрощів, що всі їхні знати просто неможливо. Кожен день у людей по всьому світу народжуються все нові ідеї, і досить часто вони пов’язані з використанням речей не за призначенням.

Редакція «З Смаком» знає, як складно іноді буває знайти Цікаві Лайфхак для готування, тому зібрала в одній статті декілька варіантів неординарного застосування всім доступних засобів і просто кулінарні трюки, які мало кому відомі.

Кулінарні хитрості

· Курка в морозилці

Якщо у вас є курка, але немає настрою її готувати, радимо запакувати її в герметичний пакет з маринадом і відправити в морозилку до тих пір, поки вона вам не знадобиться. Курка буде придатна ще довгий час, а м’ясо придбає пікантний смак.

· Кава без гущі

Щоб кавова гуща швидко осіла на дно турки, потрібно додати в каву чайну ложку холодної води і почекати півхвилини. Великі поціновувачі натуральної кави повинні знати цей секрет, але він стане в нагоді будь-кому, хто не любить чекати.

· свіжа зелень

Хочете, щоб зелень залишалася хрусткою надовго? Легко! Зберігайте її контейнері, накритому паперовою серветкою, яка буде вбирати в себе надлишки вологи і не дасть пов’янути вашої петрушці на наступний день.

· Хрустка скоринка

Коли в будинку є мікрохвильовка, розігрівання продуктів на плиті відпадає за непотрібністю, але, якщо хочеться зберегти хрустку скоринку на м’ясі, краще скористатися сковорідкою. Особливо зручно гріти на ній піцу, оскільки в мікрохвильовій печі вона розмокає.

· домашнє морозиво

Щоб зробити Морозиво з йогурту, вставте в нього ложку або дерев’яну паличку прямо крізь фольгу і відправте в морозилку на ніч. Так ви отримаєте дуже смачний заморожений йогурт.

· ніжне м’ясо

Існує багато способів, Як зробити м’ясо м’яким, але є найпростіший з них, він же самий дієвий. Просто не соліть м’ясо до готовності. Ніколи. Через це воно втрачає багато вологи і стає жорстким. Не рекомендуємо солити до готовності і інші продукти, які піддаються смаженні.

· Смачна картопля

У готуванні смаженої картоплі припадає невпинно стежити за тим, щоб він не пригоріла, що не склеївся і не «зварився». Для цього достатньо всього лише видалити з нього надлишки крохмалю. Промийте нарізані шматочки холодною водою і промокніть сухим рушником.

· Ідеальне запечене м’ясо

Існує думка, що соковитість і м’якість запеченого м’яса залежить від часу його приготування. На жаль, далеко не тільки від нього. Перед тим як поставити м’ясо в духовку, полийте його гарячим бульйоном або гарячою водою. При використанні холодних рідин воно може стати жорстким.

· Кава в кубиках

Зберігання кави в кубиках актуально в жарку пору року. Варто тільки додати їх в стакан молока, і прохолодний напій готовий! В заморожених кубиках зручно зберігати зелень для супу і перетерту малину для чаю.

Подібні хитрощі здорово спрощують життя, до них потрібно тільки звикнути. Розкажіть, які кулінарні Лайфхак використовуєте ви, і поділіться з друзями тими, про які тільки що дізналися!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.