Делікатеси

Коли професійний кухар, який любить свою роботу, береться за справу, навіть найпростіший і звичайний продукт перетворюється на справжній витвір мистецтва. А все завдяки правильній обробці і красивою подачі. Коли гість в дорогому закладі хоче скуштувати якийсь делікатес, йому виносять Кулінарний шедевр, який відразу ж хочеться з’їсти.

Але далеко не кожен з нас знає, як ці продукти виглядають до того, як над ними «почаклує» кухар. Ми підготували для вас цікаву Добірку делікатесів в тому вигляді, в якому вони потрапляють в руки до професіонала. Деякі з них виглядають настільки огидно, що якби гість побачив таке, перш ніж замовляти, точно вибрав би щось інше.

Як виглядають делікатеси до приготування

· гуідак

Насправді це морський двостулковий Молюск, який вважається одним з найбільш довгоживучих молюсків на нашій планеті, оскільки може жити протягом 146 років. Незважаючи на його досить незвичайний зовнішній вигляд, з молюска роблять ніжне Сашимі і додають в блюда з морепродуктами.

· Корінь селери

Ми впевнені, що ви і самі не раз використовували цей продукт, щоб страви виходили більш ароматними. Зовнішній вигляд кореня селери, звичайно, залишає бажати кращого. Більшість людей, які бачили його вперше, порівнювали продукт з мозком прибульця. Цікаво, чи не так? А якщо серйозно, то його можна використовувати для приготування різноманітних перших страв, рагу і різотто.

· Бакупарі

Виявляється, так виглядає продукт, з якого готують джеми і начинки для всіма улюблених цукерок. Виглядає плід бакупарі зовсім неапетитно, якби я побачила таке на своїй кухні, то точно відправила б у відро для сміття, вирішивши що це щось вже давно зіпсувався.

· вугор

З тих пір, як Японська кухня стала доступною кожному, ми дізналися, що вугор – це не просто страшна риба, що нагадує змію, а смачний продукт, з якого готують суші, роли, сашимі, також рибу обсмажують, варять і коптять. Це відмінне джерело омега-3 жирних кислот і необхідних для організму вітамінів.

· сейтан

Це рослинний Замінник м’яса, який складається з пшеничного білка. Навряд чи вегетаріанці бачили його таким, інакше їм захотілося б переглянути свої погляди на їжу. Видовище дійсно лякає, особливо, якщо сейтан подають в консервованому вигляді.

· сморчок

Насправді це один з Найпопулярніших грибів в світі, його цінують за ніжний смак і аромат. Незважаючи на те, що капелюшок гриба виглядає так, ніби його вже встигли покуштувати черви і різні комахи, гриб вважається справжнім делікатесом, його додають в блюда і навіть їдять в сушеному і сирому вигляді.

· сальтисон

Думаю, серед нас не знайдеться людини, яка не пробував це ковбасний виріб. Воно і готове виглядає досить своєрідно, а ось в процесі приготування і зовсім нагадує ведьмино вариво, так і хочеться підкинути локон єдинорога, жаб’ячу лапку або змію. Насправді, сальтисон – Різновид холодцю, яка багатьом доводиться до смаку.

· зобна заліза

Якщо ви ніколи не чули про неї, не дивуйтеся, в народі вона відома як «солодке м’ясо». На смак цей продукт нагадує свіжий хліб. Без обробки цей субпродукт виглядає абсолютно неапетитно.

· морський рис

Це хижа риба, яку прозвали чортом за зовнішній вигляд. Але це абсолютно не зупиняє кухарів, оскільки у морського риса дуже смачне м’ясо, яке можна запікати, варити, тушкувати або ж робити з нього Ніжний паштет.

Сподіваємося, що ви дізналися багато нового з цієї статті. Ось як насправді виглядають дорогі делікатеси.Поділіться статтею зі своїми друзями, ми впевнені, їм теж буде цікаво!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.