Чому не можна збовтувати йогурт

Купуючи питний йогурт, ми механічно Встряхиваем пляшку або склянку, щоб перемішати вміст. До цього нас привчила реклама і рекомендація на упаковці: «Взболтать перед вживанням».

Можливо, твердження здасться вам дивним, але робити це Категорично не можна! Виною всьому кілька фотографій, що наробили галасу Мережі. Що на них зображено?

Йогурт з цвіллю

Так, саме такий Неприємний сюрприз може чекати споживача в йогурті.

Найцікавіше, що жахлива цвіль з’явилася в напої, у якого термін придатності ще не закінчився. Виходить, що дата на кришці – зовсім не гарантія Свіжого продукту!

Потім йогурт закрили і збовтали. Від цвілі не залишилося і сліду – ще один неприємний сюрприз…

На жаль, як зізнаються самі виробники, цвіль дійсно може розростися під кришкою йогурту, якщо не були дотримані умови виготовлення і розливу рідини. Примхливі молочні продукти вимагають Стерильності, це стосується не тільки тари, але навіть і повітря в приміщенні. Надмірна вогкість стає причиною потрапляння мікробів в улюблений напій.

Благаємо вас Не збовтувати йогурт перед відкриттям пляшечки! Особливо якщо ви купили його для дитини. Будь ласка, поділіться цією статтею з друзями, щоб якомога більше людей дізналося про небезпеку, що таїться в яскравій упаковці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.