Білі волокна на бананах

Колись екзотичний Банан став частим і улюбленим гостем в наших широтах. Сирі, обсмажені або запечені банани – непередавана смакота! Навіть Перестиглих фруктів можна знайти містечко в будь-якому десерті або солодкої випічки.

Очищаючи банан, ви напевно помічали дивні Білі волокна під шкіркою. Вони липнуть до рук і середині плода, немов павутина, а за смаком менш солодкі, ніж м’якоть. Ці волокна називаються флоемой, і далі ми розповімо дещо цікаве про них…

Що таке флоема

Флоема – провідна тканина рослин, по якій транспортуються продукти фотосинтезу. У випадку з бананом вона грає роль пуповини, що постачає молоді плоди речовинами, необхідними для повноцінного зростання.

Ці волокна Абсолютно нешкідливі, їх наявність і розмір – зовсім не показники якості бананів. І якщо ви відносите себе до гурманів, можете спокійно вживати волокна в їжу.

Більш того в Банановій флоеме міститься та ж корисна клітковина, вітаміни і мінерали, що і в м’якоті.

Сподіваємося, що вам було цікаво дізнатися щось новеньке про улюблений фрукт. Радимо також ознайомитися з корисними властивостями бананової шкірки. Так-так, цей продукт зовсім незаслужено відправляють в відходи!

Діліться Корисною інформацією з друзями, залишивши позначку: «Щось новеньке», нехай і вони оцінять вашу тягу до нових знань!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.