Азіатська локшина

Азіатська кухня вражає уяву європейця своїми незвичайними смаковими поєднаннями, назвами і яскравістю. Завдяки стрімкому розвитку індустрії швидкого харчування, Азіатський фастфуд швидко знайшов загальне визнання, а вершину популярності по праву зайняла Локшина в коробочках.

Гаряча, під кисло-солодкими і гострими соусами, з додаванням м’яса, морепродуктів, овочів і грибів шиітаке локшина буває різна. Її види відрізняються всім: смаком, кольором, калорійністю, а перш за все тим, з чого вони зроблені. «З Смаком» розповість про найпопулярніші з них і про локшину в цілому.

Види локшини

· Удон

Це незвично товста локшина, яка виробляється з пшеничного борошна без використання яєць, чому і зобов’язана своїм білим кольором. Солонувату і поживну, її ніколи не подають окремо, а тільки з використанням великої кількості начинок в холодному або гарячому вигляді.

· рисова

Як ви вже зрозуміли, виробляють її з борошна. На відміну від інших видів її просто заливають окропом, так як вона сильно розварюється. Рисова локшина відмінно поєднується з куркою і овочами, тому часто входить в салати.

· Фунчоза

Фунчозой називають одночасно два види локшини. Першу роблять з бобів сорту мунг, і при варінні вона стає майже повністю прозорою. Другу – з соєвих бобів, і вона залишається білою. Має яскраво виражений смак, але, так само як і перша, поєднується з великою кількістю продуктів.

· яєчна локшина

Найчастіше її використовують при приготуванні рамена. Готується з використанням яєць, тому має жовтуватий (іноді навіть яскраво-жовтий) колір. Сама по собі щільна і пружна, іноді хвиляста. Найкраще поєднується з бульйону.

· соба

Собу роблять з гречаного борошна. У неї незвичайний смак з горіховими нотками, який повністю розкривається з бульйоном або відмінно доповнює страви з категорії темпура.

З усіх цих видів найбільш калорійними визнані удон і гречана локшина. Для тих, хто стежить за фігурою, краще підійде рисова або соєве.

Локшина в коробках таїть невеликий секрет. Вірніше, його таїть сама коробка: вона не тільки зручна для перенесення страви, а й перетворюється в тарілку. Просто розкрийте її з двох сторін, і вам не доведеться шукати більш зручну посуд.

Коли є тарілка, потрібно задуматися і про столовому приладі. Якщо вам дісталися звичайні, а не навчальні палички, і ви не вмієте ними користуватися, підіть на невелику хитрість: не розламуйте перемичку між ними до кінця, і тоді вони будуть відмінно пружинити.

Тепер, коли ви знаєте трохи більше про локшину, ваш вибір буде більш усвідомленим. Від такого фастфуду можна сміливо перемикатися і на інші страви азіатської кухні або шукати їх слід в сучасних кулінарних тенденції. Наприклад, суші і всі похідні від них конкурують тільки з піцою. Збережіть нашу маленьку шпаргалку і поділіться нею з тими, кому це буде цікаво!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.