Ароматне масло

Якщо до вас на вогник несподівано завітали гості, створити різноманітний і красивий стіл з закусками допоможе Ароматне вершкове масло. Неповторний смак канапе і бутербродів гарантований. Так що там! Овочі на пару, відварений або запечена картопля, відварна кукурудза, риба… Будь-яке блюдо заграє новими відтінками смаку з такою ароматною (і натуральної) добавкою!

Ароматне масло з додаванням трав, спецій і навіть овочів прекрасно зберігається в морозилці. У будь-який момент ви можете дістати і використовувати для грінок, бутербродів або інших страв.

Як приготувати ароматне вершкове масло

Приготувати ароматне масло гранично просто: розм’якшіть при кімнатній температурі вершкове масло і ретельно перемішайте його з подрібненими добавками. Викладіть масу на Харчову плівку, згорніть, формуючи ковбаску, і відправте в холодильник на кілька годин.

Редакція «З Смаком» пропонує вашій увазі 5 видів ароматного масла з абсолютно унікальними якостями. Спробуйте все!

З італійськими травами і часником

  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • 3 гілочки свіжого розмарину
  • 5-6 гілочок свіжого чебрецю
  • Сіль, чорний перець за смаком

Часник і зелень подрібніть ножем, додайте до масла, перемішайте. Сформуйте ковбаску або брусок, помістіть в холодильник. Пікантно і надзвичайно ароматно!

З базиліком і в’яленими помідорами

  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 1 зубчик часнику
  • 1 жменя в’ялених помідорів в маслі
  • 3-4 гілочки свіжого базиліка
  • Сіль, чорний перець за смаком

Помідори наріжте, часник і базилік подрібніть. Змішайте з маслом. Яскраво і так по-італійськи!

З кінзою і лаймом

  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 1 зубчик часнику
  • 5-6 гілочок свіжої кінзи
  • 0,5 ст. л. свіжого соку лайма
  • 1 ст. л. цедри лайма
  • Сіль, чорний перець за смаком

Кінзу і часник подрібніть, додайте до маслу. Влийте сік лайма, додайте цедру, перемішайте і сформуйте ковбаску. Зухвало і свіжо!

З гірчицею, імбиром і медом

  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 2 ст. л. діжонської гірчиці
  • 1,5 ч. л. меду
  • 0,5 ч. л. тертого кореня імбиру

Змішайте гірчицю з медом і тертим імбиром. Додайте кашку до вершкового масла, перемішайте. Сформуйте ковбаску. Незвично і вишукано!

Десертне масло з лимоном

  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 1 лимон
  • 1-2 ст. л. меду

Лимон помістіть в окріп на хвилину, пропустіть через м’ясорубку. Змішайте всі інгредієнти, перекладіть в закривається ємність і помістіть в холодильник. Ароматна смакота до печива і солодким булочкам!

Можна придумати ще масу цікавих смаків, варто лише включити фантазію: перець чилі з паприкою і лаймом, каперси і оливки (відмінно підійде до риби), какао і апельсинова цедра… Експериментуйте і насолоджуйтеся смаком своїх кулінарних витворів.

Якщо стаття вам сподобалася, не забудьте поділитися нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.