7 заготовок на зиму

В кінці літа важливо не упустити момент, коли дари полів наливаються сонцем і стають Максимально дешевими. Значить, прийшла пора діставати з антресолей банки, закуповувати кришки і заступати на кухонне чергування по варінні всіляких смакоти.

Багатьом цей процес здається малоприємним. І якщо ви зважилися на подібний подвиг (до того ж на спекотної кухні), слід добре продумати Рецепти зимових заготовок. Розвідка боєм тут поганий помічник, тому «З Смаком» дарує вам підбірку найцікавіших заготовок, які отримали схвалення наших читачів.

Топ-7 овочевих заготовок

· Пряне лечо без оцту
Готується таке лечо дуже просто: слід проварити кілька хвилин болгарський перець в томатному соусі з додаванням солі, цукру і особливих спецій. Яскравий колір і аромат прикрасять навіть звичайний гарнір з смаженої картоплі.

· Огірки з горошком
Ви подякуйте себе за таку заготовку перед новорічними застіллями. Огірки і горошок в одній баночці і виглядають симпатично, і на смак виходять відмінними. Огірочки хрумтять, а горошини залишаються цілими і пружними – казка!

· Помідори «Царські»
Класичний рецепт консервованих томатів для любителів соковитих плодів з тонкою шкіркою. Виражений смак і нічого зайвого, немов помідори потрапили на ваш стіл прямо з бочки.

· Огірки зі смородиною
Небанальний рецепт огірків без оцту, але з кислинкою. Вся справа в червоній смородині і ще одному оригінальному інгредієнті…

· Перець в медовому маринаді
Перець в медовому маринаді – відмінна закуска. Аромат і текстура болгарського перцю прекрасно поєднується з медовим смаком: в міру кисло, в міру солодко, в міру пікантно.

· Домашній кетчуп
Цей соус відрізняється від покупного кетчупу хіба що більш реальним складом, а готується набагато простіше, ніж здається. Коли французи говорять про те, що з хорошим соусом можна з’їсти навіть підошву, напевно вони мають на увазі саме такий.

· Баклажани по-грецьки
Пікантні синенькі з начинкою з моркви зберігаються не так довго, як інші закрутки. Але банку з баклажанами по-грецьки зобов’язана стояти в холодильнику любителів гостренького.

Деякі закрутки так і хочеться відкрити вже через пару місяців: яскраві баночки ваблять спробувати вміст. Повірте, ваші очікування виправдають витрачені влітку сили і час.

Розкажіть нашим читачам, що ви любите консервувати, Додаєте оцет або віддаєте перевагу іншому консервант. І не забудьте зберегти наші рецепти в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.