Відбивні з баклажанів — рецепт приготування

Стародавні елліни називали баклажани яблуками сказу, вважаючи, що вони здатні довести до божевілля. Баклажанів, як і багатьом пасльонових, довелося пройти тернистий шлях до визнання: що може бути смачного в пріснуватої і гіркою м’якоті? Але варто лише трохи відмочити овоч в воді, як гіркоту піде, а правильне приготування перетворить його в блюдо повсякденного і святкового столу. І правда, зводить з розуму!

Смажені баклажани в два рази дієтично макаронних виробів, хоча й визнані борошнистими. Не дивно, адже в сирому вигляді 100 г продукту чи нараховують 25 ккал. Сидячі на дієті повинні знати, як готувати баклажани на сковороді, адже це смачне і щадне фігуру блюдо.

«З Смаком» розповість, як зробити баклажани на сковороді настільки смачними, що вони зможуть замінити м’ясні відбивні. До речі, на вигляд вони не сильно відрізняються.


Інгредієнти для рецепта


яйце — 2 шт.

баклажан — 1 шт.

Пшеничне борошно — 80 г

сіль — за смаком


Як приготувати


·  1. Очистіть баклажани від шкірки, наріжте їх тонкими скибочками і посоліть. Залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік і позбулися гіркоти. Злийте сік.

·  2. У мисці збийте яйця, посоліть за смаком. Кожен скибочку баклажана спочатку обваляйте в борошні, потім занурте в яйце. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

Для ніжних відбивних з баклажанів можна використовувати різні начинки, загортаючи їх у рулети або промащуючи кожен шматочок, щоб після викласти один на інший. Як намазки використовуйте майонез з прянощами, сир з помідорами або ж розм’якшений авокадо — вибір обмежений тільки вашою фантазією. Щоб зробити шматочки ще більш тонкими, відбийте їх молотком, попередньо загорнувши в поліетиленовий пакет. Здивуйте нашим рецептом своїх друзів!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.