Відбивні з баклажанів – рецепт приготування

Відбівні

Стародавні елліни називали баклажани яблуками сказу, вважаючи, що вони здатні довести до божевілля. Баклажанам, як і багатьом пасльоновим, довелося пройти тернистий шлях до визнання: що може бути смачного в пріснуватої і гіркої м’якоті? Але варто лише трохи відмочити овоч в воді, як гіркота зійде, а правильне приготування перетворить його в страву повсякденного і святкового столу. І насправді, зводить з розуму!

Смажені баклажани в два рази дієтичні макаронних виробів, хоча й визнані борошнистими. Не дивно, адже в сирому вигляді 100 г продукту нараховують 25 ккал. Сидячі на дієті повинні знати, як готувати баклажани на сковороді, адже це смачне і ця страва щадить фігуру.

Ми розповімо, як зробити баклажани на сковороді настільки смачними, що вони зможуть замінити м’ясні відбивні. До речі, на вигляд вони не сильно відрізняються.

Інгредієнти для рецепта

  • Яйце – 2 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 80 г
  • Сіль – за смаком

Як приготувати

·  1) Очистіть баклажани від шкірки, наріжте їх тонкими скибочками і посоліть. Залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік і позбулися гіркоти. Злийте сік.

Щоб зробити шматочки ще більш тонкими, відбийте їх молотком, попередньо загорнувши в поліетиленовий пакет.

·  2) У мисці збийте яйця, посоліть за смаком. Кожну скибочку баклажана спочатку обваляйте в борошні, потім занурте в яйце. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

Для ніжних відбивних з баклажанів можна використовувати різні начинки, загортаючи їх у рулети або промащуючи кожен шматочок, щоб після викласти один на інший. Як намазки використовуйте майонез з прянощами, сир з помідорами або ж розм’якшене авокадо – вибір обмежений тільки вашою фантазією. 

Відбивні з баклажанів — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Здивуйте нашим рецептом своїх друзів!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.