Вершковий соус зі шпинатом — рецепт приготування

вершковий соус зі шпинатом рецепт приготуванняТип: Інше
Час: 30 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 4

Напевно, всі пам’ятають, як мультяшний персонаж Папай поглинав шпинат банками, після чого ставав неймовірно сильним… І в цьому жарті є частка правди: шпинат дійсно дуже корисний.

Цей листовий овоч не володіє яскраво вираженим смаком, тому його краще поєднувати з іншими продуктами. Ідеальний варіант — вершковий соус зі шпинатом. Він чудово підійде до страв з м’яса і риби. Це відмінний соус для пасти.

Інгредієнти для рецепта

  • Шпинат — 200 г;
  • Вершки — 150 г;
  • Вершкове масло — 2 ст. л.;
  • Мускатний горіх — 1 тріска;
  • Чорний перець (мелений) — 1 тріска;
  • Сіль — 1 тріска.

Як приготувати

1) Помийте і подрібніть шпинат. У великій каструлі поставте кип’ятитися підсолену воду.

2) Покладіть шпинат у киплячу воду не більше ніж на хвилину.

3) Дістаньте шпинат шумівкою і занурте у воду з льодом. Потім відіжміть зайву рідину.

4) Покладіть шпинат в блендер, додайте вершки, все змішайте. Помістіть цю масу в каструлю і поставте на середній вогонь.

5) Додайте масло, посоліть і поперчіть. За бажанням можна додати мускатний горіх.

6) Варіть соус, помішуючи, поки він не почне густіти. Подавайте гарячим.

Вершковий соус зі шпинатом — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.