Вершковий соус зі шпинатом — Рецепт приготування

вершковий соус зі шпинатом рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Соуси

Напевно, всі пам’ятають, як мультяшний персонаж Папай поглинав шпинат банками, після чого ставав неймовірно сильним… І в цьому жарті є частка правди: шпинат дійсно дуже корисний для організму.

Цей листовий овоч не володіє яскраво вираженим смаком, тому його краще поєднувати з іншими продуктами.Ідеальний варіант — вершковий соус зі шпинатом. Він чудово підійде до страв з м’яса і риби. Це відмінний соус для пасти.


Інгредієнти для рецепта


Шпинат – 200 г

Вершки – 150 г

Вершкове масло – 2 ст. л.

Мускатний горіх – 1 трісок.

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

Сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Помийте і подрібніть шпинат. У великій каструлі поставте кип’ятитися підсолену воду.

·  2 Покладіть шпинат у киплячу воду не більше ніж на хвилину.

·  3 Дістаньте шпинат шумівкою і занурте у воду з льодом. Потім відіжміть зайву рідину.

·  4 Покладіть шпинат в блендер, додайте вершки, все змішайте. Помістіть цю масу в каструлю і поставте на середній вогонь.

·  5 Додайте масло, посоліть і поперчіть. За бажанням можна додати мускатний горіх.

·  6 Варіть соус, помішуючи, поки він не почне густіти. Подавайте гарячим.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.