Вершковий грибний суп — рецепт приготування

Легкий і ароматний супчик з грибами ніколи не буде зайвим на обідньому столі. Як відомо, гриби (будь-то свіжі або сушені печериці) в такому виконанні особливо смачні, якщо додати до них вершкову нотку.

Тому для приготування смачного першого страви вам знадобляться вершки приблизно 20% жирності і вершковий сир або плавлений сирок: саме з ним суп виходить насиченим, наваристим і поживним.


Інгредієнти для рецепта


печериці — 200 г

вода — 2 л

Картопля — 2 шт.

вершки — 100 мл

морква — 0,5 шт.

Плавлений сир — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

кріп — за смаком

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Закип’ятіть воду, додайте очищений і нарізаний кубиками картоплю. Посоліть, варіть на середньому вогні приблизно 10 хвилин.

·  2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте дрібним кубиками, гриби пластинами.

·  3. Розігрійте масло на сковороді і обсмажте спільні з грибами, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.

·  4. Додайте заправку в каструлю, варіть ще хвилин 7.

·  5. Додайте в суп нарізану маленькими кубиками плавлений сирок, вершки, перець і подрібнений кріп. Варіть 3-5 хвилин. Зніміть суп з вогню і дайте йому настоятися хвилин 10.

Апетитний супчик подавайте з обсмаженими грінками, а на друге ідеально підійде тушкована гарбуз.Смачного! Щоб не втратити рецепт, збережіть його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.