Вершкове морозиво з динею – рецепт приготування

Існують десерти, які люблять все. А ті, хто стверджують протилежне, швидше за все, лукавлять.Наприклад, морозиво. Ну хто не захоче покуштувати холодного, солодкого, ароматного морозива в спекотний літній день? І навіть не спекотний … «З Смаком» представляє черговий рецепт гарного настрою – незрівнянне вершкове морозиво з динею!

Приготування гранично просте. Найскладніше в цьому рецепті – дочекатися застигання морозива.Вершки беріть пожирніше: жирністю 30% підійдуть в самий раз. А кількість згущеного молока в десерті залежить від солодощі самої дині.


Інгредієнти для рецепта


диня – 250 г

вершки – 220 г

Згущене молоко – 30-50 мл


Як приготувати


·  1. Збийте вершки з допомогою міксера до появи гострих піків. Влийте згущене молоко, акуратно перемішайте.

·  2. Диню вимийте, зріжте шкірку, видаліть насіння. М’якоть помістіть в чашу блендера і пюріруйте.З’єднайте диняче пюре з вершковою сумішшю, ще раз перемішайте.

·  3. Вилийте масу в відповідний контейнер, накрийте і відправте в морозильну камеру на 3-4 години.Щогодини контейнер виймайте і перемішуйте заготовку ложкою, після чого дайте застигнути остаточно.

Десерт буде виглядати дуже ефектно, якщо подати кульку морозива на шматочку дині. Чудово! Правда, є в ньому один недолік – морозиво досить калорійно. Що ж, радимо не їсти на ніч … Хорошим рецептом варто поділитися з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.