Вершкове морозиво — Рецепт приготування

вершкове морозиво рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти Дитячі страви

Історія такого ласощі, як морозиво, нараховує понад 5 000 років. В древніх писаннях є згадки, що ще в Стародавньому Римі імператор Нерон любив побалувати себе цим холодним солодким десертом. У нас морозиво стало популярним лише в минулому столітті.

Одним з улюблених ласощів радянської людини було саме морозиво. Воно мало неймовірний смак, а головне — в ньому не було жодного консерванту. Якість продукції суворо контролювалося, а термін зберігання не перевищував тиждень.

Зараз практично неможливо знайти якісне морозиво. А адже так хочеться їм поласувати, тим більше, що літо вже зовсім скоро. Тому ми підготували для вас чудовий рецепт «холодку» з неповторним вершковим смаком.


Інгредієнти для рецепта


Вершки – 2,5 скл.

Цукор – 0,75 скл.

Яєчний жовток – 4 шт.

Ванілін – 2 р


Як приготувати


·  1 Перетріть жовтки з цукровим піском, туди ж додайте ванілін або 10 г ванільного цукру.

·  2 Помістіть суміш у каструлю і розведіть гарячими вершками 33%-ної жирності.

·  3 Нагрійте масу на плиті, але не доводите до кипіння. Постійно помішуйте. Коли вміст трохи загусне і зникне піна, зніміть каструлю з вогню. Процідіть і охолодіть.

·  4 Налити в бачок морожениці і заморозьте. Якщо у вас її немає, вилийте вміст каструлі в будь-який контейнер, накрийте кришкою і поставте в морозилку. Морозиво застигає 10 годин. Перший годину перемішуйте його міксером кожні 20 хвилин. Наступні 4 години — щогодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.