Вчені з’ясували, які продукти позбавлять від запаху часнику

вчені з'ясували, які продукти позбавлять від запаху часнику
Американські вчені з Університету Огайо з’ясували, які продукти допоможуть позбутися від запаху часнику. Під час дослідження група добровольців їла сирий часник, а після цього випробувані їли різні продукти.

Найбільш ефективними в плані боротьби з часниковим запахом виявилися яблука, м’ята, лимон, зелений чай, шпинат і петрушка. Пов’язано це з тим, що в цих продуктах є поліфеноли, які і усувають часниковий запах. Найкраще справляються з цим завданням яблука і кислі лимони.

Попередні дослідження вчених з Університету Огайо також показують, що молоко допомагає скоротити концентрацію речовин, які надають часнику його запах. Стакан молока може скоротити присутність речовини AMS у видихуваному повітрі на 50 %. Причому краще з таким завданням справляється знежирене молоко. А для досягнення необхідного ефекту молоко слід вживати разом стравою, що містять часник, а не після їжі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.