Варення з груш з маком — Рецепт приготування

варення з груш з маком рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Десерти Заготовки

Якщо ви вже встигли запастися варенням з ківі або м’яти, хочемо порадувати вас ще однієї незвичайної заготівлею.Пропонуємо зварити запашну солодкість, яка нікого не залишить байдужим не тільки з-за апетитного вигляду, але і завдяки досить небанальному смаку.

Мова йде про варення з груш з додаванням маку і ванілі. Така ароматна заготівля відмінно доповнить ваші фірмові млинці або послужить начинкою для іншої випічки.


Інгредієнти для рецепта


Груша – 400 г

Цукор – 100 г

Лимонний сік – 2 ст. л.

Мак – 1 ст. л.

Ваніль – 0,5 шт.


Як приготувати


·  1 Груші вимийте, розріжте на чотири частини, видаліть плодоніжку і серцевину, товсту шкірку краще зрізати.Наріжте кубиками фрукти.

·  2 Засипте цукром плоди і додайте 1 ст. л. лимонного соку. Залиште груші на 2 години, щоб вони пустили сік.

·  3 Розріжте половину стручка ванілі вздовж на дві частини, додайте в каструлю з грушами. Доведіть її вміст до кипіння і, помішуючи, варіть протягом 20 хвилин.

·  4 З половини груш зробіть пюре за допомогою блендера, з’єднайте його з цільними шматочками, додати обсмажений на сухій сковороді мак, лимонний сік, що залишився.

·  5 Знову доведіть варення до кипіння і проваріть ще 10 хвилин, потім розлийте по стерилізованим банкам, загорніть кришками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.