Варене в пакеті сало — Рецепт приготування

варене в пакеті сало рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
180 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 10
Закуски

Сало — дуже смачний продукт, який користується популярністю не тільки в Україні. Якщо ви теж любите цей делікатес, а особливо якщо вам ще не доводилося куштувати, «Зі Смаком» пропонує один з кращих рецептів його приготування — варене в пакеті сало.

Дуже важливо знайти гарне сало з прожилками м’яса, яке ще називається беконом. А також використовувати лише харчовий поліетилен, а ще краще — рукав для запікання, тільки потрібно герметично його зав’язати.


Інгредієнти для рецепта


Свиняча грудинка — 1,5 кг

Часник — 1-2 шт.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку

Приправа для м’яса — по смаку


Як приготувати


·  1 Свинячу грудинку розріжте на шматки. Роздушіть часник. Грудинку натріть сіллю, перцем, приправою і часником.Залиште її маринуватися приблизно на годину.

·  2 В пакети з харчового поліетилену або рукав для запікання покладіть по шматку грудинки і міцно зав’яжіть, попередньо прибравши повітря.

·  3 Грудинку в пакетах або рукаві покладіть в каструлю в холодну воду і поставте на вогонь. Накрийте кришкою.Коли вода закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть сало близько 2 годин.

·  4 Вимкніть вогонь і залиште сало остигати прямо у воді. Коли охолоне, дістаньте сало з каструлі і розв’яжіть пакети або рукав. Оберніть сало фольгою або пергаментом і відправте в холодильник до повного охолодження, а краще — на ніч.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.