Вальдорфський салат — рецепт приготування

Салат «Вальдорф» — відмінне блюдо, яке прийшло до нас з Америки. Спочатку творець салату Оскар Чирки готував його з кисло-солодких яблук, кореня селери і волоських горіхів. Заправляв він його майонезом або ж лимонним соком з кайенский перцем.

Зараз же, імпровізуючи, кожен кулінар намагається додавати в салат якісь інші інгредієнти, особливо часто в складі цієї страви можна побачити виноград. Ми хочемо поділитися з вами ще однією дуже цікавою і смачною версією знаменитого салату. Спробуйте, вам сподобається!


Інгредієнти для рецепта


яблуко — 2 шт.

стебло селери — 4 шт.

Грецькі горіхи — 30 г

Ізюм — 3 ст. л.

йогурт — 4 ст. л.

Лимонний сік — 2 ст. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Замочіть родзинки. Після того, як він набубнявіє, вимийте його і обсушити.

·  2. Тонко поріжте селера.

·  3. Порубати волоські горіхи і злегка обсмажте на сковороді.

·  4. Вимийте яблука, видаліть серцевину і наріжте їх тонкими скибочками.

·  5. Йогурт змішайте з соком лимона, чорним меленим перцем і сіллю.

·  6. Помістіть всі інгредієнти в салатницю, заправте сумішшю з йогурту і лимонного соку. Гарненько все перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб дати страві можливість просочитися.

Вітаємо, салат «Вальдорф» готовий. Ви теж можете вносити корективи в список інгредієнтів. Замість родзинок можна використовувати виноград, замість волоських горіхів — горіхи пекан, а йогурт можете замінити майонезом. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.