Вафельний грильяж – рецепт приготування

Улюбленим ласунам на радість «З Смаком» пропонує згадати (а деяким і відкрити для себе) рецепт десерту всіх часів і народів. Мегаореховая начинка, корисний мед, коржі, які не потрібно піч. Смачно, просто і доступно, що ще потрібно ? !

Замість волоських горіхів можете використовувати арахіс або фундук – кожен раз смак вийде іншим. Якщо душа забажає, додавайте перетертий мак, подрібнену в крихту карамель або навіть какао. Утриматися неможливо, хочеться швидше приготувати!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 250 г

цукор – 1 скл.

мед – 1 скл.

Грецькі горіхи – 2 скл.

печиво – 150 г

ванілін – 1 трісок.

вафельний корж – 6-7 шт.


Як приготувати


·1 Печиво подрібніть в крихту. Горіхи перебейте блендером. Частина можете просто порубати ножем.

·2 У товстостінній каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте цукор, мед, помішуючи, доведіть до однорідності на повільному вогні.

·3 Додайте в каструлю пісочну крихту, горіхи, ванілін, перемішайте, зніміть з вогню.

·4 Вафельні коржі, укладаючи один на інший, по черзі змастіть отриманою сумішшю. Залиште торт під гнітом на 40 хвилин, потім наріжте на порційні шматочки.

Оформлення готового грильяжу доручіть маленьким кулінарам. Залиште пару ложок начинки для змащування верху (після просочення під пресом), видайте оформлювачеві по жмені товчених горіхів і кокосової стружки. Поки йдуть дизайнерські роботи, заваріть чай. Приємного апетиту і не забудьте зберегти рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.