Угорський гуляш — Рецепт приготування

угорський гуляш рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
120 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
М’ясо Супи

Гуляш — національна угорське блюдо. З’явилося воно завдяки пастухам, адже саме вони почали готувати гуляш у великих похідних казанках на вогнищах. Гуляш з угорської так і перекладається як «пастуший суп». Це блюдо прийнято вважати густим супом, хоча зараз гуляш відносять скоріше до других страв і подають з гарніром.

«Зі Смаком» пропонує вам простий рецепт гуляшу по-угорськи. Це ситне м’ясне блюдо не тільки чудово втамовує голод, але і дарує гарний настрій!


Інгредієнти для рецепта


Яловичина — 500 г

Цибуля — 2 шт.

Пшеничне борошно — 1 ст. л.

Томатна паста — 3 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Лавровий лист — по смаку

Зелень — по смаку


Як приготувати


·  1 Промийте м’ясо, обсушіть його і наріжте кубиками. Подрібніть цибулю.

·  2 Поставте на сильний вогонь сковороду і обсмажуйте м’ясо близько 5 хвилин.

·  3 Додайте до м’яса цибулю і обсмажуйте ще 5-7 хвилин на середньому вогні.

·  4 Далі додайте сіль і перець, борошно, гарненько все перемішайте і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.

·  5 М’ясо посоліть, поперчіть, посипте борошном, добре перемішайте і смажте далі.

·  6 Додайте томатну пасту, все перемішайте.

·  7 Влийте в м’ясну масу 2-3 склянки води або м’ясного бульйону. Якщо ви обсмажували м’ясо не в глибокій сковороді, саме час перекласти всі інгредієнти в каструлю з товстим дном.

·  8 Додайте лавровий лист, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте гуляш на повільному вогні ще 1-1,5 години.

·  9 При подачі посипте гуляш рубаною зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.