Твердий сир в мультиварці – рецепт приготування

Як би ми не придивлялися до шматка твердого сиру в магазині, вдома багатьох господинь чекало розчарування. Вибрати якісний сир не так-то просто, але навіщо експериментувати, якщо можна приготувати його будинку за допомогою кухонного помічниці – мультиварки.

Вам знадобиться свіжий сир, бажано домашній, з жирністю не менше 9%. З 1 кг вийде приблизно 700 г якісного сиру, в складі якого ви будете впевнені.


Інгредієнти для рецепта


Сир – 1 кг

молоко – 1 л

Вершкове масло – 150 г

яйце – 3 шт.

сіль – 1 ч. л.

сода – 1 ч. л.

кріп – за смаком


Як приготувати


·  1. Сир перетріть через сито або пропустіть через м’ясорубку.

·  2. Молоко влийте в чашу мультиварки і млоїте 15 хвилин, встановивши режим «Молочна каша».

·  3. Додайте в чашу сир і добре перемішайте. Залиште в режимі підігріву на 10-15 хвилин.

·  4. Друшляк застеліть марлею в два шари, потім вилийте сирну масу і підвісьте, поки не стече вся рідина.

·  5. В цей час яйця змішайте з розм’якшеним вершковим маслом, додайте сіль і збийте масу віночком.Додайте соду і подрібнений кріп, перемішайте.

·  6. Додайте віджатий сир, перемішайте і відправте в чашу мультиварки. Встановіть режим «Мультіповар» на 80 градусів або «Підігрів», помішуючи, млоїте масу протягом 15 хвилин. Сир повинен розплавитися і стати тягучим.

·  7. Розплавлену масу викладіть в змащену вершковим маслом форму, дайте охолонути і відправте в холодильник на ніч. Готово!

Особливо смачний домашній сир на хрусткому скибочці свіжого батона – ідеальний сніданок!Сподіваємося, що ви скористаєтеся нашим рецептом, а щоб його не втратити, збережіть сторінку в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.