Тушкований гарбуз — Рецепт приготування

тушкований гарбуз рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
75 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Овочі

З-за того, що гарбуз — овоч, виростає до досить значних розмірів, часто навіть і не знаєш, що приготувати з такого дару дачної ділянки. Зазвичай з гарбузом асоціюються тільки солодкі страви, каші, в’ялені скибочки і супи.

Хто б міг подумати, що цей корисний овоч з захопливим кольором чудово поєднується з часником, перцем чилі, загалом, з пряними, гострими інгредієнтами! Пропонуємо вам скористатися рецептом тушкованої в мультиварці гострої гарбуза, щоб поласувати нею в чистому вигляді або подати до м’яса.


Інгредієнти для рецепта


Гарбуз – 500 г

Оливкова олія – 3 ст. л.

Часник – 3 зуб.

Перець чилі – 0,5 шт.

Сіль – по смаку

Базилік – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Гарбуз вимийте, очистіть від шкірки і наріжте середніми кубиками.

·  2 Змішайте масло, сіль, подрібнений часник і гострий перець, сушений базилік.

·  3 Викладіть гарбуз в чашу мультиварки і залийте соусом. Готуйте страву 1 годину в режимі «Випічка».

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.