Тушковані свинячі реберця — рецепт приготування

Приготувати смачні свинячі реберця не так-то просто: щоб м’ясо вийшло соковитим, м’яким і легко відокремлювався від кістки, реберця слід або довго маринувати, або гарненько протушкувати. У будь-якому випадку правильно підібрані спеції та соус є половиною успіху цієї страви.

У «Зі Смаком» знайшовся рецепт, в якому враховані всі вищеперелічені критерії. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані свинячі реберця під томатно-медовим соусом з чорносливом.


Інгредієнти для рецепта


свинячі ребра — 2 кг

Томатний сік — 1 л

чорнослив — 250 г

мед — 150 г

Цибуля — 1 шт.

Чорний перець (горошком) — 4 шт.

сіль — за смаком

Лавровий лист — 2 шт.


Як приготувати


·  1. Ребра вимити, обсушити і наріжте.

·  2. Обсмажте їх на сковороді з соняшниковою олією з двох сторін до появи рум’яної скоринки.

·  3. Викладіть ребра в казанок, а на маслі, що залишилося обсмажте нарізаний кубиками цибулю.

·  4. Чорнослив залийте окропом, через 15 хвилин дістаньте і наріжте великими смужками.

·  5. В окремому посуді змішайте домашній томатний сік (можна використовувати з-під помідорів у власному соку або розвести у воді томатну пасту) і мед.

·  6. В казанок викладіть цибулю, чорнослив, залийте вміст томатним соусом, посоліть, додайте перець і лавровий лист.

·  7. Накрийте казан кришкою і тушкуйте ребра на повільному вогні близько години. Коли м’ясо почне з легкістю відділятися від кістки, блюдо можна знімати з вогню. Готово!

Подавайте запашні реберця з картопляним пюре або овочевим салатом. Сподіваємося, що ваша сім’я оцінить такі ласощі! Якщо рецепт вам сподобався, не забудьте зберегти його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.