Тушковане м’ясо — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
М’ясо

М’ясо — один з тих продуктів, з яких можна зробити незліченну кількість страв. Найпопулярнішим способом його приготування є звичайне гасіння. Тушковане м’ясо готується дуже швидко і просто і дозволяє ситно нагодувати всю сім’ю.

Дуже важливо зробити тушковане м’ясо м’яким і ніжним, але в теж час соковитим. І «Зі Смаком» допоможе вам у цьому, адже сьогодні ми підготували для вас дуже вдалий рецепт тушкованого м’яса!


Інгредієнти для рецепта


Яловичина – 500 г

Цибуля – 2 шт.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Сметана – 150 г

Гірчиця – 1 ст. л.

Вода – 1 скл.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Паприка – по смаку

Соняшникова олія – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте м’ясо смужками, а цибулю півкільцями.

·  2 На сковороді розігрійте олію і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки, після додайте цибулю і обсмажте його разом з м’ясом.
тушковане м'ясо рецепт приготування
тушковане м'ясо рецепт приготування

·  3 Після цього висипте на сковороду борошно, перемішайте і додайте склянку кип’яченої води або бульйону. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 40-50 хвилин. Додайте сіль, перець і інші приправи за смаком.
тушковане м'ясо рецепт приготування

·  4 Змішайте гірчицю і сметану, після чого додайте їх на сковороду і тушкуйте на повільному вогні ще близько півгодини.
тушковане м'ясо рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.