Тушкована свиняча печінка – рецепт приготування

Тушкована свиняча печінка - рецепт приготуванняТушкована печінка – страва досить ситна і корисна. Вся справа в тому що печінка в багатьох країнах є делікатесом і є більш цінним продуктом у порівнянні з м’ясом. Страви з використанням печінки в зв’язку з її популярністю готуються в багатьох популярних європейських ресторанах. Печінка не менше популярна і в українській кухні.

Багато українських домогосподарок дуже часто використовують її в своїх стравах. Використовуючи при цьому рецепти які їм були передані їх матерями і бабусями. Самі рецепти приготування печінки не надто складні і навіть без великого кулінарного досвіду приготувати їх можна без особливих проблем. Сьогодні ми якраз і будемо готувати такий простий і цікавий рецепт, це буде рецепт тушкованою свинячої печінки.

Всі інгредієнти даного рецепта цілком доступні і придбати їх можна практично в будь-якому продуктовому супермаркеті. І так приступимо до приготування тушкованої свинячої печінки.

Для її приготування нам буде потрібно:

• П’ятсот грам печінки на ваш вибір (у мене була свиняча),
• Муки дві – три столові ложки,
• Кетчуп або томатна паста,
• Сіль,
• Перець мелений.

Приготування свинячої печінки:

1) Спершу беремо приготовлену нами заздалегідь печінку. Після чого печінку ріжемо соломкою і далі обсмажуємо її на соняшниковій олії приблизно п’ять – сім хвилин, далі додаємо до печінки борошна і ще пару хвилин її смажимо.

2) Далі додаємо до печінки кетчуп або можна з успіхом використовувати томатну пасту. Перемішуючи все поступово додаємо воду, стільки щоб підлива вийшла такою як ви захочете. По ходу солимо і перчимо за смаком.

3) Все тушкуємо максимум десять хвилин. Смачного!

Тушкована свиняча печінка — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.