Тушкована курка по-іспанськи — Рецепт приготування

тушкована курка по-іспанськи рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 7
Крупи Курка

Щоб спробувати страви іспанської кухні, не обов’язково їхати в Іспанію. Просто спробуйте приготувати смачненьке будинку. Для цього ми підготували неймовірно крутий рецепт тушкованої курки.

Вона виходить не тільки смачною і ароматною, але і до неподобства корисною. Високий вміст білка, вітамінів і нікотинової кислоти робить це блюдо незамінним в раціоні вагітних, а також людей, які займаються спортом, і тих, хто часто піддається стресам. Та і всім іншим не завадить це спробувати!


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 1 шт.

Цибуля – 2 шт.

Часник – 3 зуб.

Курка – 1,2 кг

Оливкова олія – 2 ст. л.

Паприка – 2 ч. л.

Рис – 200 г

Біле сухе вино – 175 мл

Консервовані помідори – 425 г

Овочевий бульйон – 450 мл

Лавровий лист – 1 шт.

Оливки – 75 г

Зелень – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 перець Вимийте, розріжте його на четвертинки, видалити насіння.

·  2 Очистіть цибулю. Наріжте овочі кубиками розміром приблизно 1 х 1 сантиметр. Часник потрібно нарізати якомога дрібніше.

·  3 Промийте курку, підсушіть її. Розріжте великим ножем на 8 частин. Посоліть і поперчіть.

·  4 У глибокій сковороді або сотейнику розігрійте оливкову олію. Обсмажте шматочки курки до золотистого кольору.Потім викладіть їх в окремий посуд.

·  5 В сковороду додайте ще трохи масла і обсмажте в ньому цибулю, часник і перець протягом 3 хвилин на середньому вогні.

·  6 Потім всипте мелену солодку паприку і рис. Кілька секунд обсмажуйте, при цьому швидко перемішуючи. Влийте біле вино і тушкуйте рис приблизно 3 хвилини.

·  7 Додайте в рис помідори, лавровий лист, влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Якщо ви будете використовувати свіжі помідори, зніміть c них шкірку.

·  8 Викладіть шматочки курки поверх рису. Накрийте сковороду алюмінієвою фольгою або кришкою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на нижню полицю. Готуйте приблизно 50 хвилин.

·  9 Додайте в блюдо нарізані оливки, зелень, посоліть, поперчіть і дайте страві постояти 5 хвилин у вимкненій духовці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.