Тушкована капуста з м’ясом — Рецепт приготування

тушкована капуста з м'ясом рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Мультиварка М’ясо Овочі

Тушкована капуста — популярний корисне і апетитне блюдо. Один з головних секретів, завдяки яким воно виходить надзвичайно смачною, — достатня кількість тваринного або рослинного жиру плюс правильний баланс спецій, дають аромат і гостроту.

Часто подають тушковану капусту з вареною картоплею або рисом. В деяких стравах такі інгредієнти готуються в одному посуді, наприклад в лаханорізо. «Зі Смаком» вирішив запропонувати класичний рецепт тушкованої капусти з м’ясом, але з однією маленькою хитрістю — обсмаженою картоплею.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 1 шт.

Картопля — 4 шт.

Морква — 3 шт.

Цибуля — 1 шт.

Яловичина — 300 г

Часник — 3 зуб.

Лавровий лист — 1 шт.

Вода — 3 скл.

Цукор — 2 ст. л.

Яблучний оцет — 2 ст. л.

Вершкове масло — 3 ст. л.

Соняшникова олія — 5 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Петрушка — по смаку

Кріп — по смаку


Як приготувати


·  1 Цибулю і картоплю наріжте великими кубиками, моркву натріть на крупній тертці, часник дрібно порубаєте, капусту нашаткуйте.

·  2 На олії по черзі обсмажте цибулю, моркву, картоплю і капусту. Складіть овочі в глибоку каструлю, краще казанок.

·  3 Наріжте м’ясо кубиками, обсмажте до появи скоринки і відправте до овочів.

·  4 У воду додайте часник, подрібнений лавровий лист, оцет, сіль і цукор. Цією сумішшю залийте м’ясо з овочами, додайте вершкове масло. На маленькому вогні тушкуйте все протягом години. Подавайте, прикрасивши зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.