Турецька піца «ПІДЕ» – рецепт приготування

Своїх близьких можна радувати і балувати смачними стравами не тільки на свята, а й у будь-який інший день. І щоб дійсно здивувати свою сім’ю, «З Смаком» пропонує вам сьогодні приготувати дуже ефектне і смачна страва турецької кухні.

ПІДЕ – традиційне турецьке блюдо, яке представляє собою щось середнє між піцою та пиріжком. Воно схоже на велику човник з тіста з начинкою з яйця і овочів.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

вода – 270 мл

цукор – 1 ч. л.

сіль – 1 ч. л.

дріжджі – 10 г

Твердий сир – за смаком

помідор – 2 шт.

Перець чилі – 6 шт.

яйце – 4 шт.


Як приготувати


·  1. Спочатку необхідно приготувати тісто. Для цього змішайте борошно і сіль, сухі дріжджі з цукром розчиніть у воді кімнатної температури і додайте в рідку суміш борошно з сіллю. Перемішайте і поставте тісто в холодильник на 8-10 годин.

·  2. Духовку розігрійте до 250 градусів.

·  3. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл. Розділіть його на 4 частини і з кожної сформуйте коржик в формі овалу.

·  4. У центр викладіть тертий сир, кілька скибочок томата і перчики чилі.

·  5. Краї закрутіть жгутиком, в центр розбийте яйце, посоліть.

·  6. Надішліть коржі в духовку і випікайте до рум’яної скоринки.

От і все! Такий турецька фастфуд сподобається вашим близьким, адже вони такого ще не пробували.Збережіть собі в закладки цей рецепт і розкажіть про нього своїм друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.