Трюфельний торт в мультиварці — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
150 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 6
Випічка Та Десерти Мультиварка Торти

З появою мультиварки багато господинь відчули полегшення. Щасливі власники цього приладу проводять в рази менше часу на кухні, адже з допомогою мультиварки можна готувати не тільки перші і другі страви, але навіть смачні десерти і ароматну випічку!

Наприклад, в мультиварці можна приготувати чудовий трюфельний торт. Бісквіт у вас вийде у міру вологим і високим. У цього десерту є маленький секрет — чим довше його продержишь в холодильнику, тим смачніше він вийде!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 1 скл.

Цукор — 1 скл.

Яйце — 2 шт.

Молоко — 0,5 скл.

Какао-порошок — 3 ст. л.

Вода — 0,5 скл.

Соняшникова олія — 0,25 скл.

Ванільний цукор — 1 ч. л.

Сода — 0,5 ч. л.

Розпушувач — 0,5 ч. л.

Чорний шоколад — 300 г

Молочний шоколад — 50 г

Кукурудзяний сироп — 2 ст. л.

Ром — 2 ст. л.

Вершки — 500 мл


Як приготувати


·  1 Яйця збийте з цукром і додайте масло і молоко.

·  2 Потім до яєчної маси додайте борошно, соду з розпушувачем, какао і залийте яєчну масу окропом. Тісто має вийти досить рідким.

·  3 Помістіть тісто в ємність для мультиварки і готуйте 50 хвилин в режимі випічки. Після закінчення часу залиште корж в закритій мультиварці ще хвилин на 20.

·  4 Дістаньте бісквіт і дайте йому повністю охолонути.

·  5 Перемеліть приготований бісквіт в крихту. Візьміть крихту і укладіть у форму діаметром 18-20 см, не забувши застелити її пергаментом. Рівномірно розподіліть крихту по дну і утрамбуйте її.

·  6 Тепер необхідно приготувати трюфельну начинку. Для цього поломайте на маленькі шматочки темний і молочний шоколад і розтопити його будь-яким зручним для вас способом: в мікрохвильовці або на водяній бані.

·  7 В розтоплений шоколад влийте ром і кукурудзяний сироп (можна обійтися і без нього).

·  8 Збийте вершки (жирністю мінімум 33 %) до густого стану і поступово влийте в них шоколад. Розмішайте ложкою.

·  9 Вилийте крем на бісквітну крихту і постукайте кілька разів формою по столу, щоб трюфельний крем рівномірно розподілився. Форму накрийте листом фольги або харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч. Чим довше торт простоїть в холодильнику, тим смачніше він буде!

·  10 Перед подачею присипте десерт какао-порошком. Трюфельний торт чудово поєднується з ванільним морозивом і збитими вершками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.