Трубочки з баклажанів з фаршем — рецепт приготування

Як ми тільки не готували вже баклажани! Але з кожним днем з’являється все більше і більше цікавих рецептів з цим продуктом. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про один дуже цікавий спосіб приготування баклажанів з м’ясним фаршем.

Ситні трубочки з баклажанів не залишать вас байдужими. Переконайтеся в цьому особисто!


Інгредієнти для рецепта


баклажан — 2-3 шт.

Цибуля — 2 шт.

петрушка — 20 г

Зелена цибуля — 10 г

зіра — 2 ч. л.

Аджика — 1 ст. л.

Панірувальні сухарі — 1-2 ст. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Болгарський перець — 1 шт.

Томатна паста — 350 г

орегано — 1 трісок.

часник — 2-3 зуб.

Яловичий фарш — 350 г


Як приготувати


·  1. Вимийте баклажани і наріжте їх тонкими слайсами. Посоліть їх на смак і відкладіть в сторону.

·  2. Пропустіть яловичину і 1 цибулину через м’ясорубку. У фарш додайте 10 г подрібненої петрушки, зелена цибуля, аджику, 1 ч. л. зіри, панірувальні сухарі, сіль і перець. Гарненько все перемішайте.

·  3. Промийте нарізані баклажани і обсушити їх за допомогою паперового рушника.

·  4. Обсмажуйте слайси на соняшниковій олії до появи рум’яної скоринки.

·  5. Руками сформуйте невеликі довгасті котлетки з фаршу.

·  6. Загорніть фарш в баклажани так, щоб у вас вийшли невеликі рулетики.

·  7. Керамічну форму для запікання змастіть оливковою олією і викладіть в неї трубочки з баклажана.

·  8. Дрібними кубиками наріжте 1 цибулину і обсмажте її на сковороді до прозорості. Додайте дрібно нарізаний болгарський перець і обсмажуйте овочі протягом 3-4 хвилин. Потім додайте в сковороду томатну пасту і продовжуйте гасити овочі на повільному вогні протягом 10 хвилин.

·  9. В кінці висипте в пасту 1 ч. л. зіри, 10 г подрібненої петрушки, часник, орегано і ретельно все перемішайте. Зніміть овочеву заправку з вогню.

·  10. Викладіть заправку в форму на трубочки з баклажанів.

·  11. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Перші 10 хвилин запікайте баклажани під кришкою, а потім зніміть кришку і запікайте в відкритому посуді.

Вітаємо, ситні трубочки з баклажана і м’ясного фаршу готові! Можете подавати з гарніром з відвареного рису. Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.